reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boze nie chce sie nakrecac, ale teb posmak metalu jest strasznym pierwszy raz w zyciu tak mam :( po co nam te urojone objawy? :D :D

Nie wiem po co ale chyba dlatego że żyć nadzieja to super sprawa! Podobno nadzieja umiera ostatnia ! Wiec tyle ile mam sił wierze że nam się uda !! Ja za to dzisiaj odmiennie na opak wszystko mi mowi że jutro przyjdzie małpa! Boje się jak nie wiem bo skoro kreska jest... organizm kobiety to dziwna materia!

reklama
A mi zraz rozsadzi jajniki i podbrzusze :)
Mnie chyba baraz w ogole rozsadzi albo wystrzeli w kosmos.. jakas masakra

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A u mnie nic a nic. Przespałam się chwilę bo mi się już wszystkiego odechciało...

Ja też nie widzę tego zdjęcia testu

Jej to moze faktycznie to objaw... ale nie moge sie nakrecac. Jednoczesnie podbrzusze mnie boooli jak na @, a jeszcze 9 dni..

reklama
Do góry