Jotka_
Fanka BB :)
Nie =( do jutra ma czas jeszcze =)@ przyszla?
![]()
![]()
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie =( do jutra ma czas jeszcze =)@ przyszla?
![]()
![]()
Kochana to jeszcze 9 dni :-) spokojnie :-) za tydzien mozesz zaczac się martwic ale jeszcze nie teraz.A u mnie 19dc, 5dpo, 9 dni do @ i dzisiaj poczułam pierwsze małe skurcze jak na @. To może jednak nie być mój miesiąc.
Mi tak samo :-) będzie wysyp sierpniówek :-) a moze i ktoś jeszcze na lipiec się załapie :-)Coś mi mówi, że niebawem znowu posypią się pozytywy![]()
Ale by były jaja gdyby nie przyszla.Nie =( do jutra ma czas jeszcze =)
![]()
Ty mi tu nie kracz. Dzis dopiero 30dzien cyklu wiec do jutra ma czasAle by były jaja gdyby nie przyszla.
![]()
![]()
A oprócz tego śluzu co pisałaś jakies inne objawy masz?Ty mi tu nie kracz. Dzis dopiero 30dzien cyklu wiec do jutra ma czas
![]()
Tak, krótko trwała, ledwie się zagnieździła.W sierpniowej ciazy tegorocznej?
Ja tez takiej ciemnej całkiem nie widziałam ale coś pokazywały, a był tez śluz płodny wiec chyba to bylo to.Ja to mam coś takiego, ale tak jak pisałam u mnie się one nie sprawdziłyZobacz załącznik 829587