reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A Ty kochana odpoczywaj i dbaj o Was :)
Dbam dbam. Dopiero się obudziłam:-D już mam stale pory na spanie. Rano tak do 13, potem miedzy 16 a 19 mnie zmuli i a potem po polnpcy zasnę. Ale mam teraz nieogar. Jak sie obudzilam to zastanawialam gdzie ja jestem :-D i wygladam jak czarownica. Kazdy wlos w inną stronę hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tyle kreseczek sie sypie w tym miesiacu,ze az milo popatrzec na nie:)Ja to mam przeczucie ze jeszcze dlugo tu zostane,a dzis mialam sen ze dostalam @,a planowana ma byc dopiero na 3 grudnia:(
Czasami to co nam się śni, w tealnym świecie wydarzy się rzed zdecydowanie na odwrot. Czyli w twoim przypadku @ sie nie zjawi :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co glutek dostanie od Mikołaja? :)
A zarzyczyl sobie od Mikolaja Auto Żółte. Ale mamusia stwierdzila ze mikolaj musi mu przyniesc cos edukacyjnego. Probowalismy to połączyć i znalezlismy zolta koparke z piaskiem kinetycznyn, ale potem stwierdzil ze jakos malo kreatywna jest wiec suma sumarum wybralismy kuferek boba budowniczego z duza iloscia piasku kinetycznego i jest o wiele wiecej foremek, wzorkow i narzedzi (kuferek byl tylko 5zl drozszy od koparki). Do kuferka dostaliśmy taka nieduża (ok 15cm dlugosci) ciezarowke dhl'a oczywiscie jest zolta tak jak dziecko chcialo, ma otwierana naczepę to sobie bedzie mogl tam auta mniejsze wkładać (przynajmniej jedenej wbijajacej sie w noge przeszkody na podlodze mniej) =) a jeszcze do mikolajkowego prezenciku na 6grudnia dokupilam mu ksiazeczke z Wissper. =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A zarzyczyl sobie od Mikolaja Auto Żółte. Ale mamusia stwierdzila ze mikolaj musi mu przyniesc cos edukacyjnego. Probowalismy to połączyć i znalezlismy zolta koparke z piaskiem kinetycznyn, ale potem stwierdzil ze jakos malo kreatywna jest wiec suma sumarum wybralismy kuferek boba budowniczego z duza iloscia piasku kinetycznego i jest o wiele wiecej foremek, wzorkow i narzedzi (kuferek byl tylko 5zl drozszy od koparki). Do kuferka dostaliśmy taka nieduża (ok 15cm dlugosci) ciezarowke dhl'a oczywiscie jest zolta tak jak dziecko chcialo, ma otwierana naczepę to sobie bedzie mogl tam auta mniejsze wkładać (przynajmniej jedenej wbijajacej sie w noge przeszkody na podlodze mniej) =) a jeszcze do mikolajkowego prezenciku na 6grudnia dokupilam mu ksiazeczke z Wissper. =)

qb3cj44j6cg72hqh.png
Bardzo fajny prezent ! Ja też preferuje dla dzieci zabawki rozrywkowo edukacyjne przyjemne z pożytecznym !

@daga11 Coś się u Ciebie kroi [emoji847]Zacieram ręce. Ja mam planowaną @ dwa dni po Tobie, ale na razie nic. Lekkie ruchy w brzuchu, ale już sama nie wiem, czy sobie ich nie wmawiam.

@Jotka_Szczotka Ty już prezenty na Święta organizujesz? [emoji119] Ja zawsze dwa dni przed Wigilią i co roku powtarzam, że to już ostatni raz i w kolejnym lepiej się zorganizuję [emoji1]
No pewnie. Juz mam dla dzieciakow (siostrzeniec i siostrzenica mojego meza) , dla glutka i dla tesciowej. Jeszcze zostala mi moja mama, jej maz, tesciu i babcia i brat ale juz wszystko wiem co kupic tylko czekam na za tydzien bo jest black friday =D

Ha...

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

qb3cj44j6cg72hqh.png

Ty narzekasz na samochodziki wbijające się w stopę a poczekaj aż się faza lego zacznie!! [emoji23][emoji23]

Do góry