reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To by się nawet zgadzało bo ostatnie trzy cykle miałam 31,28 i 28 wiec teraz czas na krótszy tylko pytanie? Ile dni po owu można dostać @ żeby faza lutealna nie była za krótka?

reklama
Ponoć faza lutwalna jest stalej dlugosci. Bodajze 14 dni ale slyszalam tez ze u kazdej kobiety moze byc inna tzn 10 do 16 dni nawet ale nie wiem ile w tym prawdy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ponoć faza lutwalna jest stalej dlugosci. Bodajze 14 dni ale slyszalam tez ze u kazdej kobiety moze byc inna tzn 10 do 16 dni nawet ale nie wiem ile w tym prawdy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie nie jest stała mam +/- dwa dni (tak jak całe cykle) wydaje mi się, ze tak jest Ok. Tylko będę musiała podpytać lekarza ile dni minimum powinna trwać by mieścić się w normie :)

Witajcie w sobotę .
@zaczarowanaKicia gratuluje !!!!!
U mnie dalej zero objawów , niby 4 dni do @, powinny bolec piersi . Nie bolą , jedyne co to wieczorem i z rana piekły ... :) dziwne ale pewnie doszukuje sie nowości jakis .
Robię cos od rana aby zając głowę , karkówka piecze sie w piekarniku a w lodowce ciasto Mars bez pieczenie ( bo noga lewa do piekarnika ) ale za to bez cukru i innych ulepszaczy . Stary wróci z pracy i stwierdzi , ze jakieś cuda znowu wymyślam . Ale w końcu zje . Dobry człowiek wszystko zeżre :)
Co do murzyna to Wy jesteście straszneeeee świntuchy ! Az oczy zasłaniałam jak czytałam :)
Czyli nie ja jedna taka erotomanka :)
Miłej soboty laseczki !

@Jotka_Szczotka Ty się bałaś, że tu sama zostaniesz a coś widzę, że chyba zaraz zmienisz status na "zafasolkowana" ;) prędzej ja zostanę tu sama bo przez ten polip to jakieś realne szanse mam dopiero na styczeń jak mi go usuną

reklama
Ja stwierdzam , że jesteś zdrowa . Bardziej bym obstawiała na ciąże :0

Już nie mówię, ze to niemożliwe bo jajo jest jedno a plemników miliony wiec wszystko jest możliwe. ale jeśli by się okazało, ze to jednak ciąża to bym się naprawdę bardzo ale to bardzo zdziwiła :) niby nic w tym dziwnego ovu była (na 100%) bzykanko tez w idealnym czasie, pytanie co by było dziwnego jeśli to jednak ciąża? ;) No zobaczymy ;)

Do góry