reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej.

Dzis 26dc. Wczoraj czy przedwczoraj przy sikensie sluz zabarwiony delikatnie na rozowo. Wiec @ idzie:(

Ja jestem za tym by przeniesc sie na watek 2018 staraczek.

@Edzia24 [emoji106][emoji256]

@Jotka_Szczotka Weź Ty się nie podłamuj, mi z 3 miesiące zajęło, żeby odkryć, jak je prawidłowo stosować i odczytywać, także ten tego, nie przejmuj się nimi. A czemu grudzień to ostatni dzwonek, powiesz?

@O’Hara Jak podziałaliście, to i szansa jest, także dwie krechy na Święta będą! [emoji106][emoji256] Nie podłamywać mi się tu! A jeśli nie, to po pijaku w sylwka i przy gościach też można [emoji16][emoji126]. Miłego!

Eeee takie historie to tylko w telenowelach ;) nie wierze zupełnie w te dwie kreski na święta, a z tym Sylwkiem to jeszcze zobaczymy ale myśle, ze dla zdrowia psychicznego sobie po prostu odpuszczę. Dobrze mi zrobi! :)

Bo do konca marca mam umowę, a potem wielka niewiadoma.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

[emoji849] No, klops.

Eeee takie historie to tylko w telenowelach ;) nie wierze zupełnie w te dwie kreski na święta, a z tym Sylwkiem to jeszcze zobaczymy ale myśle, ze dla zdrowia psychicznego sobie po prostu odpuszczę. Dobrze mi zrobi! :)

Telenowele? A te wszystkie świąteczne komedie romantyczne?! Toż to samo życie, przecież nie wymyślają tego. :D
Btw. lubię te świąteczne cukierkowe komedie z oceną 4/10 i nawet jak puszczą je w sierpniu to je oglądam. :)

reklama
Do góry