Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja to w sumie wole te diablyJa to ze Szczecina, u nas diabeł wszystkie tradycje raczej pogrzebał![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to w sumie wole te diablyJa to ze Szczecina, u nas diabeł wszystkie tradycje raczej pogrzebał![]()
Ja to z tych niektorych tradycji smieje sie okropnie. Ja co prawda urodzona w Katowicach ale po slasku malo co mowie a moj syn to juz gada a nie mowi,ma to po mezu haha.
Hahaha dobrze ze pieluch nie musisz mi zmieniac choc przy zielonych kupkach by bylo wskazane hihiTylko wyście już coś wyprodukowali a ja muszę dużego bachora niańczyć jeszcze![]()
![]()
No ale to uwazam za wielki plus. Tym bardziej ze male dzieci szybko lapia jezyki obce. Wiec Twoj babel bedzie po polsku,po wlosku i pewnie jezyki ze szkoly pozna wiec superFajnie! U nas to dziecior będzie miał przerąbane, bo ze startu „będzie musiał” w kilku językach gadać No ale w dzisiejszych czasach to tylko na zdrowie![]()
Kurka zasiedzialam sie na tej obolalej dupie a juz ta godzina:/ Lece lulac bo siku musi mi sie wyprodukowac na testowanko. Do dzis ale potem hihi
Przykro miDobry dzien...
Dzis 28dc i test to biel wizira ale coz moze to nie moj czas jeszcze. Tak wiec czekam na pojawienie sie wstretnej @. Milego dnia![]()
Dobry dzien...
Dzis 28dc i test to biel wizira ale coz moze to nie moj czas jeszcze. Tak wiec czekam na pojawienie sie wstretnej @. Milego dnia![]()