B
bibiU
Gość
A mała po Mikołaju napewno też dostała zabawek
więc ciężko coś wymyślić
mini zestaw do robienia paznokci jej kup
niech łapie pasje po Tobie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O fajne ! Muszę popatrzeć czy coś takiego jest u nasHmmm. ... a moze poprostu jakies fajne flamastry i kolorowanke??? Kreatywne i napewbo sie spodoba.. ja siostrzenicy meza kupilam kiedyz w pepco za grosze flamaskry z taka gruszką, te gruszka sie nasiskalo i ten flamaster zachowywal sie jak spray na kartce, robil kleksy, swietna zabawa i przy okazji cwiczenie mortoryki malej=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ma ciastoline i piaskoline. Bo też o tym myślałam [emoji14]Ciastolina Play doh, może?
Sama jestem kosmetyczką, ale takie rzeczy u dziewczynek czy nastolatek u mnie nie przechodzą [emoji23] siostra 15 lat hybrydy robię jej tylko na wakacjach [emoji23] moja córka jak się kiedyś trafi też będzie miala przewalone bo będę pilnować żeby za szybko z pazurami i malowaniem nie zaczęła [emoji23]A mała po Mikołaju napewno też dostała zabawekwięc ciężko coś wymyślić
mini zestaw do robienia paznokci jej kup
niech łapie pasje po Tobie
![]()
Jasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasieDziewczyny o dziwo nawet nie jest mi przykro ze negatywny test. Moze poprostu jeszcze nie wyruwnaly mi sie hormony tarczycy. Wiem ino jedno ze kiedys sie napewno uda![]()
No u nas jest od strony D dziewczynka ale już w lutym 11 lat kończy. To pannica. a tak to od strony D 3 i 5 latek. Mój chrześniak teraz 5 lat kończy 26 grudnia. I jak z chłopcami problemów nie mam to kupić coś dziewczynce jedną wielka niewiadomaW Pepco napewno coś kupiszja nie mam żadnej 3 letniej dziewczynki w rodzinie, mam ale chłopca 3 letniego chrześniaka
Oby haha jestem za żeby było tu 6 pozytywówJasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak byloJasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom