reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czytam "Ankę" ...
***** czasem sie zastanawiam jak sie dzieje , ze zabiera sie ze świata takie młode osoby . Czesto przewartościowuje mi sie świat moich problemów jak widzę jak los potrafi dotknąć innych ... w ubiegłym mcu dowiedziałam sie od koleżanki , ze jej przyjaciółka rok temu dowiedziała sie , ze maz ma nowotwór mózgu. Chemia , szpital , walka . Operacja . Chwilowa poprawa . Nagle 12 letnia córeczka zaczyna sie zle czuć , gorzej widzieć . Białaczka . Ostra jak ch*** . Córka odeszła pare dni temu ... Maz dalej walczy z rakiem .
Dziewczyny czasem płaczemy , wariujemy bo okres przyszedł , bo nie jest tak jakbyśmy tego chciały ... ale chyba musimy jednak doceniać to co mamy . Kazdy moment naszego życia . I mowić na głos aby "Bóg" nas nigdy nie doświadczył takimi tragediami .
Pije Wasze zdrówko.
Za nasze przyszłe zdrowe fasolki .

reklama
Tą "Ankę " czytam .
Polecam.

Załączniki

• IMG_4007.jpg
    IMG_4007.jpg
    199,8 KB · Wyświetleń: 71
Czytam "Ankę" ...
***** czasem sie zastanawiam jak sie dzieje , ze zabiera sie ze świata takie młode osoby . Czesto przewartościowuje mi sie świat moich problemów jak widzę jak los potrafi dotknąć innych ... w ubiegłym mcu dowiedziałam sie od koleżanki , ze jej przyjaciółka rok temu dowiedziała sie , ze maz ma nowotwór mózgu. Chemia , szpital , walka . Operacja . Chwilowa poprawa . Nagle 12 letnia córeczka zaczyna sie zle czuć , gorzej widzieć . Białaczka . Ostra jak ch*** . Córka odeszła pare dni temu ... Maz dalej walczy z rakiem .
Dziewczyny czasem płaczemy , wariujemy bo okres przyszedł , bo nie jest tak jakbyśmy tego chciały ... ale chyba musimy jednak doceniać to co mamy . Kazdy moment naszego życia . I mowić na głos aby "Bóg" nas nigdy nie doświadczył takimi tragediami .
Pije Wasze zdrówko.
Za nasze przyszłe zdrowe fasolki .
Piękne to :)

Chcecie usłyszeć coś naprawdę smutnego?! Ok, nawet jak nie chcecie to wam opowiem:
Myślę, ze nigdy nie będę mamą. Dzisiaj spotkałam moje ulubione bliźniaki (2,5 roku, dziewczynka i chłopczyk) i ogólnie zawsze mamy mnóstwo wspólnych tematów, tańczymy kaczuszki, ćwiczymy jogę oraz „rrr” i śpiewamy Led zeppelin! Ogólnie to moi najlepsi przyjaciele, jak się widzimy to świat mógłby się skończyć, istniejemy tylko my troje. Ale do rzeczy w czym problem... No kur*** w tym, ze jestem zajebista ciocią i te teksty: „byłabyś zajebista mama, czemu sobie nie zrobicie dziecka?” I to wqrwia ale najbardziej dołuje mnie fakt, ze widzialyscie kiedyś „zajebistą ciocię”, która ma własne dzieci?! Nie kuźwa! Zazwyczaj zajebiste ciocie zostają zajebistymi ciociami i raczej nie maja własnych dzieci. <rzeczywistość mnie zabija, help me!> [emoji53]
Oj O´Hara tak ludzie zanim coś powiedzą mogli by się zastanowić... wiem coś o tym, kiedy zajde w ciąże interesowało najbardziej moje kolezanki w pracy, było nas jedna za duzo na danym stanowisku i mogło się to zakończyć przeniesieniem 40 km dalej. .. także były zainteresowane,ja nikomu nie mówiłam, że się staramy ale tak mnie to wkurw..... i bolało...
Ja wierzę, że Tobie się uda chyba nawet bardziej chce ciąży dla Ciebie niż dla mnie bo taka dobra duszyszka zasługuje na dzidzie ;)

Chcecie usłyszeć coś naprawdę smutnego?! Ok, nawet jak nie chcecie to wam opowiem:
Myślę, ze nigdy nie będę mamą. Dzisiaj spotkałam moje ulubione bliźniaki (2,5 roku, dziewczynka i chłopczyk) i ogólnie zawsze mamy mnóstwo wspólnych tematów, tańczymy kaczuszki, ćwiczymy jogę oraz „rrr” i śpiewamy Led zeppelin! Ogólnie to moi najlepsi przyjaciele, jak się widzimy to świat mógłby się skończyć, istniejemy tylko my troje. Ale do rzeczy w czym problem... No kur*** w tym, ze jestem zajebista ciocią i te teksty: „byłabyś zajebista mama, czemu sobie nie zrobicie dziecka?” I to wqrwia ale najbardziej dołuje mnie fakt, ze widzialyscie kiedyś „zajebistą ciocię”, która ma własne dzieci?! Nie kuźwa! Zazwyczaj zajebiste ciocie zostają zajebistymi ciociami i raczej nie maja własnych dzieci. <rzeczywistość mnie zabija, help me!> [emoji53]
Zajebiste ciocię też mają swoje dzieci [emoji14]
Więc się nie łam i nie nakręcaj na siłę :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam.
Brzuch w nocy bolal tak cholernie ze bylam pewna ze to @ a rano papier czysciutki. Kurka niech juz ta @ przyjdzie bo bede mogla zaczac kolejne starania..
Milego dnia wszystkim:)

Do góry