Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest! Po cichu gratulujęDziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi![]()
Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.Poczytałam jak uniknąć nacinania krocza podczas porodu i tak się zestresowałam jakbym już na porodówce leżała.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Ja jakos na spokojnie podchodze do staran w tym cyklu bo dopiero w nastepnym bede brala clo a w tym tylko duphaston od 16 dc...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłaś? Bo ja zaspałam haha trzeba się pośmiać bo oszalejemy![]()
RacjaHej evribadi! Ja nie byłam, bo już mnie brzuch nie boli. To po co będę szła, bez żadnych objawów. Bez sera![]()
Też zastanawiam się nad AniballJa tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.
Nie dość, że pomoże sie porozciagac to jeszcze nauczy mnie - pierworodke - odpowiednio przec, a to tez jest bardzo wazne.
No i pozycja podczas porodu, jak tylko bedzie mozna to kucki czy na kolanach i podpierac sie rękoma?
No i kiedy tylko mi sie przypimni to ćwiczę mięśnie kegla, do tego pilates dla ciezarnych - wycwiczone mięśnie kegla i moednicy na pewno pomoga, a noe zaszkodza
![]()
Cześć, cześć
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6sc, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom