Ja też mam Boscha i piore na mixie w 40stopniach a wirowanie sama przestawiam na 1000 bo domyślnie na tym programie mam 1200.Ja wiruje na 800 chyba [emoji848] mam pralkę Boscha jakiś zwykły i tam jest program Mix na 40 stopni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też mam Boscha i piore na mixie w 40stopniach a wirowanie sama przestawiam na 1000 bo domyślnie na tym programie mam 1200.Ja wiruje na 800 chyba [emoji848] mam pralkę Boscha jakiś zwykły i tam jest program Mix na 40 stopni
Pozyczalam od bratowej... Szybko sie myje ale wody nie zbiera tak fajnie. Ja teraz uzywam plynu karcher i myje tradycyjnie ale plyn jedt świetny.Dziewczyny czy któraś ma myjkę karchera do okien ? Zastanawiam się nad zakupem bo co chwilę mam milion małych odciśniętych rączek [emoji24] a tych okien jest niestety aż 14 :/
Tez mam bosha i cały czas jadę na mixie [emoji23]Ja wiruje na 800 chyba [emoji848] mam pralkę Boscha jakiś zwykły i tam jest program Mix na 40 stopni
Mam karchera. Musisz pamiętać żeby mocno spryskać okno płynem i wytrzeć myjką i dopiero wciągarką. Mi często zostawiają zacieki po bokach, mój m. Myje idealnie. Nie wiem czemu [emoji23] ale bardziej polecam ściereczki ACT niebieskie do szyb. Liczysz w gorącej wodzie, przecierasz okno i żadnych zacieków. Okno czyste i przejrzyste [emoji6][emoji28]Dziewczyny czy któraś ma myjkę karchera do okien ? Zastanawiam się nad zakupem bo co chwilę mam milion małych odciśniętych rączek [emoji24] a tych okien jest niestety aż 14 :/
www.hara.pl
Wiesz co Zarowe wszystkie miał na 74 i jedne 80, a teraz zamówiłam 86 i na długość idealne, a na szerokość dupaTez mam bosha i cały czas jadę na mixie [emoji23]Mam karchera. Musisz pamiętać żeby mocno spryskać okno płynem i wytrzeć myjką i dopiero wciągarką. Mi często zostawiają zacieki po bokach, mój m. Myje idealnie. Nie wiem czemu [emoji23] ale bardziej polecam ściereczki ACT niebieskie do szyb. Liczysz w gorącej wodzie, przecierasz okno i żadnych zacieków. Okno czyste i przejrzyste [emoji6][emoji28]
Paulinka a legginsy z Zary? Pamiętam że kiedyś były bardzo wąskie niektóre. Mój był kluseczką i niektóre nawet nie mógł założyć [emoji28]
No to oby sluzyl. Ja cenie scierke bo szybka w użyciu i jedna myję naprawde wiele lat.Za późno z tymi ściereczkami [emoji85]Zobacz załącznik 1158352
Nie umiem nim myć [emoji85] [emoji85] Tak, DeLonghi, wcześniej miałam Philipsa lattego i nie polecam !!!!No to oby sluzyl. Ja cenie scierke bo szybka w użyciu i jedna myję naprawde wiele lat.
Czy ja widzę DeLonghi?? [emoji39]