reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja zaszalalam I dla córki znalazłam różowe :D:-D

Załączniki

• 20181128_203942.jpg
    20181128_203942.jpg
    650 KB · Wyświetleń: 85
Ja jestem na etapie szukania fotelika i już mam w zasadzie wybrany tylko musze jutro sprawdzic czy mam isofix w aucie i czy na pewno fotelik będzie pasowal do mojego wózka. W prawdzie to ta sama firma, ale różnie bywa. Kupujemy britax baby safe ı size.

Cześć Staraczki :). Kiedyś wpadłam na ten wątek, ale jakoś mi umknął a same znajome twarze, więc miło poczytać co u Was. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta że Staraczek, bo tak zjawiam się i znikam ;).

Niesamowite jak czas szybko leci. Niektóre z Was zaraz rodzą, a ja jak dziś pamiętam Wasze testy pozytywne :D. Kosmos!

Mam termin na kwiecień i mam nadzieję, że tym razem się wszystko potoczy dobrym torem.

@Kamila, gratuluję dziewczynki, z tego co pamiętam bardzo chciałaś :)? Super!
Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?

Kamila mój mąż przez jakiś czas po usg mówił, że niepotrzebnie kupuje rzeczy dla córki bo może coś się tam zmieni. Ale ja wierzę, że nie [emoji846]
Teraz już sam zaczął wierzyć, że będzie miał córkę i wybrał jej imię.

Ajj dawno mnie tu nie bylomm

Ja libido tez mam mega ale tez pessar wiec nici z sexu.
A w ktorym tc Ci zakladali i przy jakiej długosci szyjki? Oszczedzasz sie? Tzn lezysz plackiem czy funkcjonujesz normalnie?
Ja w pierwszej ciazy tez mialam i w sumie duuuuzo lezalam ale teraz juz nie mam takiej mozliwosci bo corka żywiolowa i wszedzie jej pelno no i coś zjesc musi..

Ja tak po 5-7 sztuk planuje.

150??? Gdzie Ty to miescisz kochana?;d

Ja mialam planowane cc i milo wspominam.. nic nie bolalo, szybko doszlam do siebie ;-)
Zalezy chyba od samej rodzącej (wydobycajacej xD), od sposobu ciecia i szpitala.. mnie po cc pionizowali jakos po 6h a w innych wiem ze po 12 albo dluzej

Zakładali mi w 25 tc przy długości szyjki 24 mm, ale to dlatego, ze w ciągu dwóch dni skróciła mi się o 1 cm. Z 34 na 24 i zrobiła się miękka. Tydzień lezalam w szpitalu plackiem na lekach i nie drgnęła nawet triche w celu wydłużenia, stad dezycja o pessarze. Od wyjścia ze szpitala jestem na L4 i prowadzę raczej kanapowy tryb życia. [emoji846] wyjście do sklepu, do labo czy do lekarza od razu niestety odczuwam. Brzuch to j dud twardy jak kamień i boli. Nawet jdk e domu trochę pochodzę to twardnieje. Na szczęście teraz mniej odczuwam skurcze, po wyjsciu ze szpitala często je odczuwałam. Teraz mniej.

Kamila gratuluję zdrowej córeczki [emoji173][emoji173]
Dziękuję [emoji8][emoji8]
Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?

Kamila mój mąż przez jakiś czas po usg mówił, że niepotrzebnie kupuje rzeczy dla córki bo może coś się tam zmieni. Ale ja wierzę, że nie [emoji846]
Teraz już sam zaczął wierzyć, że będzie miał córkę i wybrał jej imię.
A jakie macie imie ?

reklama
Do góry