Wiktorka88 O
Fanka BB :)
O dzieki ja tez bede kp ale jedna butelka nie zaszkodzi@Wiktorka88 O Jak KP syna, ale jak musialam wyjsc I zostawić ściągnięte mleko to właśnie butelka z tommee tippee się sprawdziła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O dzieki ja tez bede kp ale jedna butelka nie zaszkodzi@Wiktorka88 O Jak KP syna, ale jak musialam wyjsc I zostawić ściągnięte mleko to właśnie butelka z tommee tippee się sprawdziła![]()
Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?Cześć Staraczki. Kiedyś wpadłam na ten wątek, ale jakoś mi umknął a same znajome twarze, więc miło poczytać co u Was. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta że Staraczek, bo tak zjawiam się i znikam
.
Niesamowite jak czas szybko leci. Niektóre z Was zaraz rodzą, a ja jak dziś pamiętam Wasze testy pozytywne. Kosmos!
Mam termin na kwiecień i mam nadzieję, że tym razem się wszystko potoczy dobrym torem.
@Kamila, gratuluję dziewczynki, z tego co pamiętam bardzo chciałaś? Super!
Ajj dawno mnie tu nie bylomm
Ja libido tez mam mega ale tez pessar wiec nici z sexu.
A w ktorym tc Ci zakladali i przy jakiej długosci szyjki? Oszczedzasz sie? Tzn lezysz plackiem czy funkcjonujesz normalnie?
Ja w pierwszej ciazy tez mialam i w sumie duuuuzo lezalam ale teraz juz nie mam takiej mozliwosci bo corka żywiolowa i wszedzie jej pelno no i coś zjesc musi..
Ja tak po 5-7 sztuk planuje.
150??? Gdzie Ty to miescisz kochana?;d
Ja mialam planowane cc i milo wspominam.. nic nie bolalo, szybko doszlam do siebie ;-)
Zalezy chyba od samej rodzącej (wydobycajacej xD), od sposobu ciecia i szpitala.. mnie po cc pionizowali jakos po 6h a w innych wiem ze po 12 albo dluzej
U mnie też sie je dostaje natomiast córka nie chciała z nich pić. Pewnie teraz też będę tylko kp, ale chce kupic butelke w razie gdybym musiała gdzieś wyjść. Smoczków nie kupuje wcale
Dziękuję [emoji8][emoji8]Kamila gratuluję zdrowej córeczki [emoji173][emoji173]
A jakie macie imie ?Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?
Kamila mój mąż przez jakiś czas po usg mówił, że niepotrzebnie kupuje rzeczy dla córki bo może coś się tam zmieni. Ale ja wierzę, że nie [emoji846]
Teraz już sam zaczął wierzyć, że będzie miał córkę i wybrał jej imię.
Dziękuję [emoji8][emoji8]A jakie macie imie ?
Ooo jak slodko. jak moja córciaJulia [emoji6]