MatiMar
Fanka BB :)
Oooo... Nowy watek widzę
ja rowniez troszeczke udzielalan sie na staraczkach a na chwile obecna jutro zaczynam 27 tydzien ciąży
ooo @Migdalove widze że się udało
super gratuluję. Dużo zdrowka dla Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję!Oooo... Nowy watek widzęja rowniez troszeczke udzielalan sie na staraczkach a na chwile obecna jutro zaczynam 27 tydzien ciąży
ooo @Migdalove widze że się udało
super gratuluję. Dużo zdrowka dla Was
![]()
Mam bardzo podobnie. Te ruchy czuc to juz jest cos. Mysle nad tym detektorem tetna czy to mnie ciut nie uspokoi.Ja tez baaardzo chcialabym byc przy koncowce, czekac na ten dzien, liczyc ruchy. Teraz nie czuje sie jeszcze pewnie i lekko mnie to doprowadza do szalu...
No moj przy Twojej to wielkolud [emoji7]O jejku gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pokaż ten mały. Duży cud :* ja urodziłam półtora miesiąca przed Tobą i moja córka ważyła 2450 [emoji23] dopiero w poniedziałek ostatni ważyła 3980 jako 7,5 tyg niemowlę :*
Powoli się uspakajam. Po swoich przeżyciach z CP to już taki strach jest...@Migdalove musi byc dobrze te lekkie bóle takie okresowe mialam w 1 ciąży i teraz również ale wiadomo na początku to najgorsze myśli przychodza do głowy, tez się tak oralam @aga6a u Ciebie jak tam? Jak sie czujesz?
Powoli się uspakajam. Po swoich przeżyciach z CP to już taki strach jest...
To mój Synciu 3650 i nie spodziewałam się że Maja będzie taką pchelkaBiedna mam nadzieje ze za chwile skoncza sie troski. Tak bardzo chciałabym juz chocia marzec zebysmy szykowaly sie do rozpakowania.
Co do toxoplazmozy to mi przy pierwszej ciazy wyszlo ze przebylam ja dawno temu.
@KatiNails pieknie Majka przybiera. Maly klopsik. A ja corcie urodzilam z waga 4150..
O jaka kluseczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudny [emoji7]No moj przy Twojej to wielkolud [emoji7]Zobacz załącznik 900732