Liczba ty chyba też masz termin przede mną nie ?
Ja mam na 25 lutego. Choć od kilku dni tak konkretnie bolą mnie pachwiny i co raz czesciej mam bóle miesiaczkowe ?
Niee, u mnie 32 tydzień. I pociesze Cie, ze boli mnie wszystko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liczba ty chyba też masz termin przede mną nie ?
Ja mam na 25 lutego. Choć od kilku dni tak konkretnie bolą mnie pachwiny i co raz czesciej mam bóle miesiaczkowe ?
Oby tak bylo! Mam nadzieję ze napisze cos.Ja też jestem ciekawa co u Forget mam nadziedzeje, że wszystko dobrze. Pewnie ma przy sobie już małą i nie ma czasu pisać![]()
Też o niej ostatnio myślałam...mam nadzieje, ze wszystko ok.Oby tak bylo! Mam nadzieję ze napisze cos.
Ostatni raz logowala się 24 stycznia..
Ostatnio pisałam z nią w grudniu. Chodzimy do tego samego lekarza. Kurczę mam nadzieję, że wszystko w porządku może już urodziła. A na lutówkach jej nie widać? Nie mogę znaleźć tego wątku.Oby tak bylo! Mam nadzieję ze napisze cos.
Ostatni raz logowala się 24 stycznia..
Ostatnio pisałam z nią w grudniu. Chodzimy do tego samego lekarza. Kurczę mam nadzieję, że wszystko w porządku może już urodziła. A na lutówkach jej nie widać? Nie mogę znaleźć tego wątku.
Być może, bo nie da się znaleźć i na liście wątków też nie ma.A one nie mają prywatnego wątku?