martoosia04
Fanka BB :)
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku![]()
Liczba szybko leki pomogą![]()
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
Kochana ja raczej polubiłam fakt, że macie wszystko kupione
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku![]()
Liczba szybko leki pomogą![]()
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?
Już??? O matko czas leci !Jutro wg OM zaczynamy 12tc, wg pierwszego usg co to niby młody byl młodszy, jutro bedzie początek 11tc.
Jutro wg OM zaczynamy 12tc, wg pierwszego usg co to niby młody byl młodszy, jutro bedzie początek 11tc.
Ja płacę za wszystko niestety. Każda wizyta 200 i kurde przy tych co tydzień moglby dać jakiś rabat. Za badania ostatnio 180 zł. Nie licze już tych witamin i leków. Najgorsze jest to, że to wszystko jest takie nieadekwatne do naszych zarobków.
Już??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !
Chyba spróbuje te dady też. Dzieki
Ja przy młodym próbowałam chyba wszystkich, na szczęście to był typ który nie miał żadnego uczulenia. Najczęściej dady i pampers zielone. Te tescowe też były dobre. Do szpitala jako pierwsze kupiłam PampersJuż??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !
Chyba spróbuje te dady też. Dzieki