paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny, a kiedy w ogóle zaczęliście kompletować wyprawkę ? Nie chciałabym zostawić wszystkiego na ostatnią chwilę bo przy pierwszym dziecku nie mam nic, ale na pewno poczekam na poznanie płci 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w tym miesiacu zamykam temat wyprawki tzn dokupuje wyprawke z gemini i potem to juz tylko wozek ale tylko dlatego ze ja czekam na jakas fajna okazje[emoji6]a tak mam juz wszystko. A u mnie dzis 23+3 [emoji6]Dziewczyny, a kiedy w ogóle zaczęliście kompletować wyprawkę ? Nie chciałabym zostawić wszystkiego na ostatnią chwilę bo przy pierwszym dziecku nie mam nic, ale na pewno poczekam na poznanie płci![]()
Martuś piękne te twoje dzieciątko [emoji7] jej taki mały człowieczek [emoji4]Ja czekam na płeć. Bo musze wiedzieć czy idziemy w roz czy wystarczy to co mam po chłopcach.
Dopiero w 30 zaczęłaś ? Może przy drugim cierpliwość większa ja pewnie koło 20 tc nie wytrzymam i zacznę zamawiać [emoji14]Paulina kolo 30 tygodnia chyba. Tez nie ma co przesadzac bo polowy później nie ubierzesz i na pewno dużo dostaniecie w prezencie.
Dagaa dzieki
Oo u ciebie znowu szybko w porównaniu do WiktoriiJa w tym miesiacu zamykam temat wyprawki tzn dokupuje wyprawke z gemini i potem to juz tylko wozek ale tylko dlatego ze ja czekam na jakas fajna okazje[emoji6]a tak mam juz wszystko. A u mnie dzis 23+3 [emoji6]
Ja też czekam na potwierdzenieJa czekam na płeć. Bo musze wiedzieć czy idziemy w roz czy wystarczy to co mam po chłopcach.
Tak, tak to na pewnoPrzy pierwszym też późno zaczęłam. Jakoś tak miałam czas na wszystkojeśli nie wytrzymasz tak długo to poczekaj do połówkowych będziesz wiedzieć kto tam siedzi.