Wiktorka88 O
Fanka BB :)
My pojechaliśmy na ip w nocy bo ruchy też były słavsze. Młody ma sie dibrze, a szyjki już nie ma, e rozwarcia też nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jej.. Znajoma z innego forum pojechala do szpitala bo plamila wczoraj i niby ok wszystko a wieczorem wody jej odeszly. A 3.52 mala Pola na swiecie34tc jakie to są cudy.. Te nasze dzieci juz takie duze i gotowe w razie czego.
Muszę może tak zrobić lepiej wcześniej i ewentualnie zapisać się już do neurochirurga bo na NFZ na pewno terminy kosmos a po opinie nie zamierzam płacić 300 zł :/
Okolo 14/15tyg powinnas sie dowiedziecale co by nie bylo dzidzius juz jest piekny
![]()
My pojechaliśmy na ip w nocy bo ruchy też były słavsze. Młody ma sie dibrze, a szyjki już nie ma, e rozwarcia też nie.
Mialam pod koniec bole jak na okres. Nospy raczej juz sie nie bierze pod koniec, bo to sie mija z celem, chyba ze masz wskazana przez lekarza. Trzymam kciuki:*No ja nie pamietam już jak bylo z córka. Pamietam tylko że mi czop odszedl i były skurcze. Teraz skurczy nie mam, ale brzuch boli i nospa nic nie pomogła. Także czekam
Przed ciążą byłam prowadzona te kilka lat wstecz przez neurochirurga i na neurochirurgi leżałam więc tam się raczej pokierujeJesteś bez kolejki. A to nie do ortopedy ?
U mnie stuknela dzis 30tkajeszcze chwila moment i będziemy po wszystkim
![]()