martoosia04
Fanka BB :)
Śliczności [emoji7][emoji7][emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak lepszą to kupuje [emoji23]Rogal super sprawa lepsza niż chlop w łóżku![]()
Moja kumpela ostatnio urodziła o miesiąc za wcześnie właśnie 35 tc więc na pewno bała bym się tak długo czekaćJa mam 28tydz i nie mysle narazie o wyprawce. Chyba zaczne z poczatkiem kwietnia czyli kolo 35 tyg. Jakos nie spieszy mi sie szczegolnie.
O matulooo jakie śliczności [emoji7]i jeszcze kolderka dla mojej Julki
Zobacz załącznik 941915
i gratisowa czapeczka dla Fifiego [emoji14]
Zobacz załącznik 941916
Jakie śliczne to wszystko! Rzeczy dla chłopczyka potrafią być urzekające [emoji7]doszły nam cudownosci od @Mama1990
kokon rewelacja jest bardzo mily i przyjemny ten bialy material jest mega mieciutki i delikatny
Zobacz załącznik 941907
Rożek
Zobacz załącznik 941909
Poducha do spania
Zobacz załącznik 941914
Kolderka dla Fifiego
Zobacz załącznik 941910
podusia i przescieradelko
Zobacz załącznik 941911
Wiesz co właśnie u mnie spacerówka ta z zestawu raczej posłuży bo mam głównie polne drogi więc na spacerówkę taką typową się nie zdecyduje bo najzwyczajniej w świecie po piachu, utwardzonych kamieniach nie pojadę :/Paulina to co ja Ci mogę doradzić to poszukaj wózka używanego. Na prawde szkoda kasy na nowy tym bardziej, że pewnie spacerowkę i tak kupisz nową.
Ja mam spacerówke britax i dokupilam gondole i fotelik żeby pasowalo.