reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja nie mówie o parasolce bo ta faktycznie do kitu jest. Ale z biegiem czasu lepiej kupic coś kompaktowego co łatwo składa się i mieści bez problemu do bagażnika. W tych wózkach 2 czy 3 w 1 to najgorsze jest składanie, a spacerowki to już w ogole. Osobno siedzisko osobno rama. No ja nie użyłam z córką ani razu spacerowki. Kupiliśmy britax b aigle. Mieszkamy w górzystym terenie nie ma chodnikow tylko raczej polne kamieniste drogi i spisywała się świetnie ma koła piankowe. Pompowane też fajne, ale ciągle balam się, że przebije opone. Ale to już sama musisz podjąć decyzje, wiedzieć czego szukasz :)

reklama
Ja kupiłam używaną gondole Bexa Line, a jak mała będzie siedziec, to od razu kupuje moj wymarzony czarny Quinny zapp flex plus [emoji7]

Ja nie mówie o parasolce bo ta faktycznie do kitu jest. Ale z biegiem czasu lepiej kupic coś kompaktowego co łatwo składa się i mieści bez problemu do bagażnika. W tych wózkach 2 czy 3 w 1 to najgorsze jest składanie, a spacerowki to już w ogole. Osobno siedzisko osobno rama. No ja nie użyłam z córką ani razu spacerowki. Kupiliśmy britax b aigle. Mieszkamy w górzystym terenie nie ma chodnikow tylko raczej polne kamieniste drogi i spisywała się świetnie ma koła piankowe. Pompowane też fajne, ale ciągle balam się, że przebije opone. Ale to już sama musisz podjąć decyzje, wiedzieć czego szukasz :)

A ja właśnie myślałam, że na moje drogi to pompowane kurcze mówisz, że lepsze piankowe ? Dla mnie to na razie czarna magia i patrzę bardziej wizualnie, a nie chciałabym później bluźnić przy pierwszym lepszym spacerze :/

Paulina mi z piankowymi wygodniej, ale sama poprobuj pojedz do sklepu porownaj i poszukaj na olx :p
Nie chce żebyś na mnie też bluźniła później. Każdemu pasuje co innego. Jedyne co możesz wziac do siebie to kupic używana gondole i później możesz poszaleć ze spacerówką. Tutaj masz ogromny wybor na niewygodne tereny.

reklama
Tez uważam że nie ma co szaleć na gondoli. To posłuży dopóki dziecko nie będzie siadać - u nas niecałe 6 miesięcy przy drugim! Mam gondole nowka wiec teraz nie kupuje.
Powiedziałam, że chce GreenTom jako spacerówkę późniejsza i tej wersji sie trzymam. Parasolkę tez mam, ale to używałam jak mlody był raczej chodzącym dzieckiem a ja brałam ja „na wszelki wypadek” gdyby jednak sie zmęczył spacerkiem.

Link do: Wyniki Szukania w Grafice Google dla https://image.ceneostatic.pl/data/products/41432614/f-greentom-upp-reversible-bialo-szary-spacerowy.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry