KatiNails
Fanka BB :)
2400 duuuuzo. Maja 35/36 tc a ważyła 2450g37tc to juz praktycznie donoszone cale szczescie. na forum belly jedna urodzila w 33tc 2400g i tez wszystko super![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
2400 duuuuzo. Maja 35/36 tc a ważyła 2450g37tc to juz praktycznie donoszone cale szczescie. na forum belly jedna urodzila w 33tc 2400g i tez wszystko super![]()
Fotelik cybexa z baza to koszt 750zl takiego 4 gwiazdkowego w adac.
Tez go rozwazalam ale trafilam w promocji 4 gwiazdkowy maxi cosi cabriofix z baza i skusilam sie na niego.
To moj Fifol na ostatnim usg w 30+5 wazyl 2400g2400 duuuuzo. Maja 35/36 tc a ważyła 2450g
Liczba no właśnie czytałam o tych Avionaut. Ja tez planuje nocować na pasy. Dlatego nie skupiam się na bazach.
Wiadomo ja i tak uwazam ze najbardziej wytestowany i oceniony fotelik nie zastapi tez auta. Wyobrazmy sobie fotelik za 2tys gull wypas w samochodzie typu seicento.. Tam strefy zgniotu nie ma zadnej.. Najlepszy fotelik nie pomoze.. Dlatego nie da sie znaleźć zlotego srodka czlowiek szuka jak najlepiej ale oby nie bylo sytuacji sie przekonywac o skutecznosci naszych wyborow.Tamte maja testy z 2015 roku. Tez o nich myslalam cabriofix i city. Ten aton 5 ma 5 gwiazdek. My jezdzimy w dlugie trasy, a baza to bardziej dla wygody. Moze dokupie, ale narazie musi byc tak.
Nie patrz na to tak dokładnie.To moj Fifol na ostatnim usg w 30+5 wazyl 2400g
Oj jak miloHej dziewczyny, ja miałam 10 dniowy pobyt w Polsce dlatego mnie dłużej nie było. Już jestem w domu i będę się zabierać za ostatnią część wyprawki mimo że jeszcze 2 miesiące.
Czekam na wieści z wizyt dzisiejszych. Powodzenia!
Misty gratuluję synka! Oby nim pozostał do porodu.
Irena jak ja wyczerpuje twojej ciąży [emoji7]
Nawet nie wiedziałam, że Gosia odeszła. Nie zaglądam już na staraczki bo nie mam czasu. Szkoda, że ciągle nie udaje im się. Oby jednak wkrótce los się uśmiechnął i zaszła w ciaze.
U mnie spokojnie. Julia bardzo się rozpycha, jak Filip Malinki [emoji6] ale puki jest zdrowa niech się kręci [emoji6] ja aktualnie między wizytami, czekam na kolejną dopiero 7 marca mam.