• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czyli jednak ciężarne też kontrolują [emoji14] a masz chodzące czy leżące ? Ty z Poznania jesteś prawda ? Poznań wydał decyzję o wzmożonych kontrolach, a że Kalisz i Ostrów też pod Poznań to u nas to samo...
O której u ciebie byli? Pół biedy rano haha bo i tak w łóżku zazwyczaj [emoji14]
Ja jestem blizej Gorzowa i naleze pod Gorzowski zus a kontrola pewnie byla z oddzialu w moim mieście.
Byli jakos przed 10 bo Julka jeszcze szykowala sie do szkoly.

reklama
Też się Martusia dziwię z drugiej strony te szczuplutkie dziewczyny które są w kolejnej ciąży może faktycznie już czują [emoji848] przecież tam co drugA to prawie Chodakowska [emoji13]
Ja w każdej ciąży miałam łożysko z tylu, teraz też i poczułam pierwsze ruchy wlasnie kolo 14-15 tc ale to byl takie wlasnie bardziej jakby n0banka pękała. No i bardzo nie regularnie, dopiero kolo 18-20 stały się regularne jak maluszek większy był.

Ja to w szoku jestem jak można mieć wagę na minusie w ciąży [emoji54] ja w każdej ok 12kg

Ja z pierwszym 16 kg, z drugim jakies 12kg a teraz 4 :( zawsze startuje z niedowagi, z pierwszym zaszlam wazac 40 kg, z drugim 44kg (przy obydwu skonczylam na 56kg) teraz z 43kg i mam tylko 47 obecnie... nie wiem czy nawet do 50 dojdzie tym razem. A wolalabym duzo przytyc bo moja niedowaga to moja zmora od lat.

reklama
Dziewczyny przestańcie ciaża to nie czas na myślenie o wadze. Faktycznie wszystko z głową, ale przyjemnoścu też nam się trochę należy. Ja chce wrocić do wagi 58 przy 165

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry