reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny jak lekarz mi powiedział, że już możemy wykluczyć ewentualne łożysko przodujące to znaczy, że mam na tylnej ścianie ?
Przodujace to nie chodzi o to ze jest z przodu tylko bardzo nisko usadowione do ujscia wewnętrznego szyjki.
Wiele kobiet ma przodujace ktore wraz ze wzrostem ciazy lubi sie podniesc. Także to na ktorej scianie jest powinnas miec w wynikach prenatalnych.

Ja tez mam lozysko na przedniej scianie i nie jest to przodujące.

reklama
Łożysko przodujace i łożysko na przedniej ścianie to dwie różne rzeczy. Ja mam ma przedniej ścianie i to jest "normalne polozenie" [emoji6] przodujace to ułożone w dolnej części macicy bardzo blisko ujścia szyjki, nie raz je nawet zasłania
Tak, tak ja wiem, ale jak lekarz w 16 tc już wykluczył możliwość wystąpienia łożyska przodującego to myślałam, że jest to równoznaczne z położeniem na tylnej ścianie ;)

Łożysko przodujace i łożysko na przedniej ścianie to dwie różne rzeczy. Ja mam ma przedniej ścianie i to jest "normalne polozenie" [emoji6] przodujace to ułożone w dolnej części macicy bardzo blisko ujścia szyjki, nie raz je nawet zasłania
Przodujace to nie chodzi o to ze jest z przodu tylko bardzo nisko usadowione do ujscia wewnętrznego szyjki.
Wiele kobiet ma przodujace ktore wraz ze wzrostem ciazy lubi sie podniesc. Także to na ktorej scianie jest powinnas miec w wynikach prenatalnych.

Ja tez mam lozysko na przedniej scianie i nie jest to przodujące.
Już wszystko rozumiem, dzięki ;)

Ubranka poprasowane, spakowalam torbe i leze. Bardzo boli mnie brzuch i dupsko jak przy okresie.od wczoraj. Martwie sie strasznie . Jak nie urok to sraczka.

Liczba kochana ale to nie musi świadczyć, że to już na ten tychmiast !
Jesteś w 35tc to zrozumiałe, że organizm się przygotowuje i te bole czy zmęczenie zwiastuja że rozwiazanie za pasem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry