Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja urodziłam dokładnie w 39+3. O 18 zaczęły się bóle krzyżowe a mała była na świecie przed północą. Rano jeszcze niczego się nie spodziewałam, chociaż od paru dni intensywnie chodziłam po schodachJa już chce! U mnie 39+3 dziś, zobaczymy co mi na wizycie lekarka powie, boję się ze mała czeka na termin z ovu i nie urodzi się przed 7/8 marca. Końcówka jest ciężka przez to niespanie, trudno znaleźć sobie pozycję, wszystko już boli![]()
Nie obrażę się jeśli i u mnie tak będzieJa urodziłam dokładnie w 39+3. O 18 zaczęły się bóle krzyżowe a mała była na świecie przed północą. Rano jeszcze niczego się nie spodziewałam, chociaż od paru dni intensywnie chodziłam po schodach![]()
Ja już chce! U mnie 39+3 dziś, zobaczymy co mi na wizycie lekarka powie, boję się ze mała czeka na termin z ovu i nie urodzi się przed 7/8 marca. Końcówka jest ciężka przez to niespanie, trudno znaleźć sobie pozycję, wszystko już boli![]()
O to już! Trzymam kciuki za szybkie rozpoczęcie akcji. Wiem co czujesz.Ja już chce! U mnie 39+3 dziś, zobaczymy co mi na wizycie lekarka powie, boję się ze mała czeka na termin z ovu i nie urodzi się przed 7/8 marca. Końcówka jest ciężka przez to niespanie, trudno znaleźć sobie pozycję, wszystko już boli![]()
Ja miałam ostatnią @ 23 stycznia i byłam u lekarza 25 lutego, co usłyszałam od niego opisałam kilka stron temu. No i nawet nie szukał czy coś jest także ten...