Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na razie prywatnie bo po mojej histori choroby tylko jemu ufam. Ale na NFZ też planuje pójść do ginekologa żeby właśnie pozlecal badania [emoji6][emoji6]Półtora bym przeżyła, a ja jeszcze 3 tyg i to będą połówkowe już mam gacie pełne jak pomyślę ..Marta standardowo są co 4 tyg, rzadko kiedy zlecają co 3bynajmniej u mnie w mieście tak jest
...Co ile badasz TSH? Mi gin nie zleca bo jestem pod opieką endo i dopóki miałam bardzo niskie to robiłam co 4 tyg, a teraz jak mam już normalne bez leków od listopada to kazała powtórzyć dopiero w maju i trochę się boje czy 3 msc to nie za długo, zastanawiam się czy może nie skoczyć w marcu sama dla siebie Który masz tydzień ? Zastanawiam się właśnie od którego tyg są te wizyty co 2 tyg
...Ja 21 marca Dokładnie
Ja miałam zlecone po drugiej wizycie gdzie było już serduszko, niektórzy zlecają od razu jak jest pęcherzyk bardzo różnie to bywa
jeśli chodzisz prywatnie to przygotuj się na niemały koszt tych pierwszych badań :/ Super
mi ostatnio gin mierzył szyjkę to też 4 cm, ale u mnie 16 tc
Ej dlaczego to napisałaś ? Tatar mmmm i już mi ślina leci do samego pasa [emoji23] Myślę, że raz kiedyś nie zaszkodzi
ja też kiedyś czytałam artykuł, że łosoś jest bardzo zanieczyszczony i lepiej unikać w ciąży, ale myślę, że jak raz na 3 msc zdarzy mi się zjeść łososia to nie ma co panikować
![]()
Ja co 4 tygodnie na każdą wizytę mam tsh. Mój lekarz czepliwy i jak jest powyżej 1,5 to już mi trochę podwyższa euthyrox. Obecnie mi się utrzymuje cały czas poniżej 1 [emoji6] tyle, że ja nie chodzę co endokrynologa oddzielniePółtora bym przeżyła, a ja jeszcze 3 tyg i to będą połówkowe już mam gacie pełne jak pomyślę ..Marta standardowo są co 4 tyg, rzadko kiedy zlecają co 3bynajmniej u mnie w mieście tak jest
...Co ile badasz TSH? Mi gin nie zleca bo jestem pod opieką endo i dopóki miałam bardzo niskie to robiłam co 4 tyg, a teraz jak mam już normalne bez leków od listopada to kazała powtórzyć dopiero w maju i trochę się boje czy 3 msc to nie za długo, zastanawiam się czy może nie skoczyć w marcu sama dla siebie Który masz tydzień ? Zastanawiam się właśnie od którego tyg są te wizyty co 2 tyg
...Ja 21 marca Dokładnie
Ja miałam zlecone po drugiej wizycie gdzie było już serduszko, niektórzy zlecają od razu jak jest pęcherzyk bardzo różnie to bywa
jeśli chodzisz prywatnie to przygotuj się na niemały koszt tych pierwszych badań :/ Super
mi ostatnio gin mierzył szyjkę to też 4 cm, ale u mnie 16 tc
Ej dlaczego to napisałaś ? Tatar mmmm i już mi ślina leci do samego pasa [emoji23] Myślę, że raz kiedyś nie zaszkodzi
ja też kiedyś czytałam artykuł, że łosoś jest bardzo zanieczyszczony i lepiej unikać w ciąży, ale myślę, że jak raz na 3 msc zdarzy mi się zjeść łososia to nie ma co panikować
![]()
U mnie to dłuższa bajka bo w czerwcu ubiegłego roku okazało się, że mam małą niedoczynność tarczycy, dostałam od endo euthyrox 25, spadało ładnie, po 3 tyg miałam już około 1,5 a wyjściowa była na poziomie 4 ale w listopadzie przy okazji badania wyszło, że mam poniżej normy więc endo odstawiła mi leki, 2 tyg później test ciążowy pozytywny więc cały czas kontrola, ale do końca grudnia utrzymywało się na takim niskim poziomie (za niskim) więc leków nie brałam, teraz byłam w styczniu na badaniu jakoś w 13 tc i miałam już 1,57 więc ok, USG też super bo wszystko co tam miałam się wchłonęło i jestem bez leków, wiem, że do 3 jest norma, ale nie chciałabym przeoczyć, zrobię może sama dla siebie badanie w jakiś dzieńJa co 4 tygodnie na każdą wizytę mam tsh. Mój lekarz czepliwy i jak jest powyżej 1,5 to już mi trochę podwyższa euthyrox. Obecnie mi się utrzymuje cały czas poniżej 1 [emoji6] tyle, że ja nie chodzę co endokrynologa oddzielnie
@martoosia04 - trzymam kciuki za wizytę [emoji1696] przypomnij o której masz? Podwójnie trzymam kciuki bo jeszcze za wymarzoną córeczkę [emoji813]
Dołączam do trzymających za Was kciuki, czekamy na potwierdzenie rozowosciDziękuje kochana [emoji178][emoji178][emoji178]
Wizyta niby wpisana na 16:20, ale jeszcze nigdy nie weszłam punktualnie [emoji23] na pewno odezwę się po wszystkim.