aga6
Fanka BB :)
Leniuchem jestojej jaki slodziak. nastepny slodki klusek
a co sie dzieje ze slabo przybiera? malo pokarmu?
moze wspomoz sie laktatorem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leniuchem jestojej jaki slodziak. nastepny slodki klusek
a co sie dzieje ze slabo przybiera? malo pokarmu?
moze wspomoz sie laktatorem?
Aga, moja sie urodziła 4060 i tez malo przybiera. W rych dolnych granicachLeniuchem jest [emoji14] śpi przy piersi
Gratuluje synka [emoji7]Dziewczyny ja już po usg połówkowym. Mamy potwierdzonego chłopczyka i chyba będzie SzymekWaży 360 gram. Z usg wychodzi nam 20+3. Jedyne co mnie zmartwiło to dwa ogniska hyperechogenne (po jednej w każdej komorze serca). Córka miała jedno z tego co pamiętam i się wchłonęło. Na trzecim badaniu prenatalnym nie było po nim śladu. Ale teraz mamy dwa i wysłała nas na echo serca płodu więc trochę czekania w niepewności przed nami. Jutro muszę jechać po skierowanie i umówić wizytę. Ciekawe jaki termin będzie. Staram się myśleć pozytywnie ale mię ukrywam że trochę mnie to zmartwiło. Nie potrafię się tak całkowicie cieszyć. Znacie może takie przypadki?
Piekny synus [emoji7] gratuluje [emoji7]Ja od 22.02rozpakowana ;-)
Czuję się dobrze, syncio też tylko mało mi przybiera -.-
Zobacz załącznik 948848tu pulpecik jeszcze ze szpitala, teraz już wygląda jak zupełnie inne dziecko :d
Ogólnie to było CC, ważył 4000g, miał 56 lub 57 cm... Nie wiem bo w dwóch miejscach w dokumentach mam inne informacje xD urodzony o 10:22(lub 25 bo sobie w papierach zaokrąglili xD
U nas było 90g na tydzien, a noby minimum to 100... Teraz juz troche wiecej przybieraaga6 gratuluję synka! Mega słodziak [emoji173]
Daga11, aga6 a ile to mało?
U nas było 60 gram. W niedzielę wyszliśmy że szpitala z wagą 3740 a w piątek był wazony i miał 3800aga6 gratuluję synka! Mega słodziak [emoji173]
Daga11, aga6 a ile to mało?
Gratulacje !Ja od 22.02rozpakowana ;-)
Czuję się dobrze, syncio też tylko mało mi przybiera -.-
Zobacz załącznik 948848tu pulpecik jeszcze ze szpitala, teraz już wygląda jak zupełnie inne dziecko :d
Ogólnie to było CC, ważył 4000g, miał 56 lub 57 cm... Nie wiem bo w dwóch miejscach w dokumentach mam inne informacje xD urodzony o 10:22(lub 25 bo sobie w papierach zaokrąglili xD