Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja mojego też wybudzalam przez tydzien. Wychodzil ze szpitala z wagą 3180 teraz 3860 a minęło 2.5 tyg. Tak mi rozchulał laktacje, że cycki twarde prawie caly czas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oddaj nam trochę tych gramów :dJa mojego też wybudzalam przez tydzien. Wychodzil ze szpitala z wagą 3180 teraz 3860 a minęło 2.5 tyg. Tak mi rozchulał laktacje, że cycki twarde prawie caly czas.
Ja nie mam, lozeczko stoi obok mojego lozka. Kilka grudniowek, ktore maja narzeka, ze wlaczaja sie bez powodu. Ale sa tez takie, ktore chwaląDziewczyny bije się z myślami macie monitory oddechu ? Naczytałam się w internecie nie ukrywam o tej śmierci łóżeczkowej i panikuje, że chyba chciałabym go kupić, ale koszt nie mały bo nowy koło 400 zł
Ja też będę miała łóżeczko przy swoim łóżku więc buźkę będę teoretycznie cały czas widziała no dopóki nie zasnę bo spać też muszę [emoji14]Ja nie mam, lozeczko stoi obok mojego lozka. Kilka grudniowek, ktore maja narzeka, ze wlaczaja sie bez powodu. Ale sa tez takie, ktore chwalą
Przy pierwszym dziecku tak miałam... I patrzylam na córkę pół nocy tak po prostu, a teraz przy drugim śpię jak zabita ;pPrzez pierwsze dni to my same nie będziemy spać tylko nasłuchiwać czy małe oddycha czy nie [emoji23]
Rozmawiamy o tym monitorze oddechu chyba, że chodzi ci o to samo a napisałaś detektor [emoji14]Ja detektora tętna nie zamawiam. Wole zainwestować w lepszy laktator. Maluch i tak będzie spał koło nas albo z nami.