martoosia04
Fanka BB :)
Na kwietniowkach sie dziecko wlasnie rodzi i tutaj tez sie tak zapowiadaale emocje
![]()
O matko! Strasznie szybko chcą te dzieci na świat przychodzić [emoji33][emoji33][emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na kwietniowkach sie dziecko wlasnie rodzi i tutaj tez sie tak zapowiadaale emocje
![]()
Zależy kogo zapytac, ostatni lekarz mówił że tp+10 dni.
Na badaniu odeszły mi zielonkawe wody, nie mam skurczy, siedzę w kolejce na IP, trzymajcie kciuki!
Ja myślę, że spokojnie możesz brać do wizyty. W Polsce najczęściej każą odstawić około 12 tygodnia. Chociaż ja jestem w 27tc i dalej przyjmuję tylko schodzę z dawki (a jestem pod opieką diabetologa). Nie ma badań, które by mówiły o szkodliwości tego leku na ciążę, także myślę, że do wizyty spokojnie, A potem Twój lekarz zadecyduje [emoji4]Hej dziewczyny.
Dzwoniłam.dzisiaj do ginekologa, wizytę mam w poniedziałek, ale zapomniałam zapytać czy mam nadal brać metforminę, jak myślicie? :-(
Ja brałam jeszcze cały pierwszy trymestr.Hej dziewczyny.
Dzwoniłam.dzisiaj do ginekologa, wizytę mam w poniedziałek, ale zapomniałam zapytać czy mam nadal brać metforminę, jak myślicie? :-(
Czy tak wcześnie to może nie, bo połowę marca już mamy [emoji11]O matko! Strasznie szybko chcą te dzieci na świat przychodzić [emoji33][emoji33][emoji33]
Czy tak wcześnie to może nie, bo połowę marca już mamy [emoji11]
Natasza 3mam kciuki za szybki poród [emoji110]