Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też musialysmy przejsc ten dlugi czas by znalezc sie tu gdzie jestesmy.A ja wam zazdroszczę że już za chwilę się rozpakujecie, my jeszcze musimy trochę poczekać do tego sierpnia/wrzesnia. Mi się okropnie dłuży czas, może jak będę czuć już cały czas ruchy a nie jak teraz od czasu do czasu to będzie lepiej bo może trochę się uspokoję [emoji6]
Strasznie mnie dzisiaj męczy zgaga, wogole wszystko mi dokucza, kręgosłup w górnym odcinku, piersi, katar wrrrrr.
Od dwóch tygodni mam ciśnieniomierz i wogole jestem przeogromnie zdziwiona bo moje ciśnienie jest niskie [emoji50] od kilku lat takiego nie miałam. Teraz co mierze to 113-116/80 i puls ok 90. Albo ciąża albo te l4 mi służy [emoji23]
Tak my mamy razem w tym samym dniu [emoji4]Jeszcze chyba Zmijka podobnie jak ty ma tp [emoji6]
Ale to brzmi troche przerażająco[emoji33] bo niedługo po was i ja...[emoji33] ja nie chce. ![emoji85]
8 maja ? [emoji14] jak urodzicie w terminie to bedziecie świętować urodzinki maluchow wtedy kiedy i ja bo mój starszak jest z 8 maja [emoji14]Tak my mamy razem w tym samym dniu [emoji4]
Tak8 maja ? [emoji14] jak urodzicie w terminie to bedziecie świętować urodzinki maluchow wtedy kiedy i ja bo mój starszak jest z 8 maja [emoji14]