paulina1994
Fanka BB :)
Haha [emoji14] ładne łóżeczko gdzie kupowałas ?To chyba nie dla mnie kupili... Cos tu sie swieci ;D hahaZobacz załącznik 951455
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha [emoji14] ładne łóżeczko gdzie kupowałas ?To chyba nie dla mnie kupili... Cos tu sie swieci ;D hahaZobacz załącznik 951455
Haha [emoji14] ładne łóżeczko gdzie kupowałas ?![]()
@liczba ale swietny ten Twoj pieseł!!!!
ciekawe jak zareaguje na dziecko...
moja to ja juz wiem ze podejdzie.. powacha i ucieknie... nie specjalnie bedzie sie cieszyc.. za to mojej mamy pies to samiec a zachowuje sie jak mamka przy takich maluchach.. na krok nie odstapi lezy obok pilnuje i nie pozwala dotknac.
wyobrazam sibie. nasza tez jest jak coreczka.. mala kluseczka.. spi z nami w lozku na podusi.. ani mysli inaczej.. ciagle glaskana pieszczochana.. bedzie to tez dla niej niezle wywrocenie zycia.Ja mysle, ze bedzie pilnowala i wachala, ale na poczatku bedzie chodzic i robic smutne minki zeby sie tylko nia zajmowac tak jak do tej pory. To taki nasz maluch caly czas na kolanach. Takze bede musiala mimo wszystko ta milosc jakos dzielic haha
Gratulacje :*Widziałam dzisiaj bijące serce mojego maluszka oraz słyszałam wspaniałe uczucie nie do opisania Idę odpoczywać będę się odzywać co u mnie [emoji3590]
Świetnie, oby tak dalej [emoji4]Widziałam dzisiaj bijące serce mojego maluszka oraz słyszałam wspaniałe uczucie nie do opisania Idę odpoczywać będę się odzywać co u mnie [emoji3590]
DziękujęGratulacje :*