martoosia04
Fanka BB :)
Co innego zwolnić kogos bo Ewidentnie zaniedbał obowiązki na czym ucierpiała odczuwalnie załoga i ogólnie firma, a co innego nie zrobić nic i byc zwolnionym bo kierownik kogos nie lubił [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To już osobny tematCo innego zwolnić kogos bo Ewidentnie zaniedbał obowiązki na czym ucierpiała odczuwalnie załoga i ogólnie firma, a co innego nie zrobić nic i byc zwolnionym bo kierownik kogos nie lubił [emoji23]
Wlasnie mnie to forum zaskoczylo znowu. Nowy watek czy to ciaza i fota brudnych gaci i jednej kreski na tescie. Ta typiara ma cos z glowa, albo ja mam na nia jakies uczulenie, co chwile zaklada nowe pytania.
Chyba sie zrobiłam jakas nerwowa, zbyt duzo rzeczy mnie drazni
Wiesz, że nigdy tego nie robię, ale jak napisałaś fota brudnych gaci to musiałam zobaczyć [emoji14] mam dokładnie te same odczucia jak TyWlasnie mnie to forum zaskoczylo znowu. Nowy watek czy to ciaza i fota brudnych gaci i jednej kreski na tescie. Ta typiara ma cos z glowa, albo ja mam na nia jakies uczulenie, co chwile zaklada nowe pytania.
Chyba sie zrobiłam jakas nerwowa, zbyt duzo rzeczy mnie drazni
Wiesz, że nigdy tego nie robię, ale jak napisałaś fota brudnych gaci to musiałam zobaczyć [emoji14] mam dokładnie te same odczucia jak Tyja już naprawdę dużo rzeczy rozumiem, ja też czasami coś opisałam co niektórych mogło może urazić bo jak w ciąży zaczęłam plamić to też nie ukrywam, że napisałam jakie to plamienie mam, ale żeby wstawić takie coś to już przegięcie [emoji14] ja pytam od czego jest beta? Od czego jest lekarz? A druga strona medalu to w takich sytuacjach raczej czekasz kilka dni na rozwój sytuacji czy @ się rozkręci czy to będzie rzeczywiście jednorazowe [emoji14] bo jak z takimi pierdołami ludzie chodzą do gina to ja się nie dziwię, że ten mój wiecznie miejsc nie ma haha
Haha jaki uroczy [emoji7][emoji7][emoji7]To chyba nie dla mnie kupili... Cos tu sie swieci ;D hahaZobacz załącznik 951455