bez zmian. nadal dwupak. dzis mega dlugi spacer zaliczylam neidawno wrocilam do domu i rece mi cale jakby wibruja.. tak mi mrowki biegaja ze zadna pozycja im nie przeszkadza.. mam wrazenie jakby drżaly ccaly czas@Maliina jak tam sytuacja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bez zmian. nadal dwupak. dzis mega dlugi spacer zaliczylam neidawno wrocilam do domu i rece mi cale jakby wibruja.. tak mi mrowki biegaja ze zadna pozycja im nie przeszkadza.. mam wrazenie jakby drżaly ccaly czas@Maliina jak tam sytuacja?
Szybko przeczytałam wiadomość... przepraszam ale mi aplikacja nie wyświetla powiadomień więc nie wiem, że ktoś mnie oznaczył@paulina1994 czy ty masz dostęp do naszego forum na sierpień 2019? Bo ja nie moge wejscnie widzę go!
Jaki cudny maly ludzik!! To sa najpiekniejsze usg jak widac robaczka w całości. Gratuluję całym sercem. Dbajcie o siebie i rosnijcie zdrowo.Kochane jestem dzisiaj po USG, 19 prenatalne jestesmy najszczęśliwszymi rodzicami na świecie. Mimo kłótni wczoraj i wcześniej zapomnieliśmy o wszelkich żalu do siebie. Już nawet teściowa mnie wali. Mam dla kogo żyć i dbać o siebie. Dziękuję Wam za wsparcie idę świętować przy dobrym soku!Zobacz załącznik 958494
Powodzenia w przeprowadzce. Oby wam sie dobrze mieszkało w nowym miejscuA my sie przeprowadzsmy w weekend. Masakra! Trzymajcie kciuki za nas zebysmy dali rade sie w ogole spakowacMallina bardzo wspolczuje. Już niedlugo !
Liczba jak tam ?