martoosia04
Fanka BB :)
@martoosia04 jeszcze chwila moment i czeka Cie to samo![]()
Ja za tym tęsknić będę uwielbiam jak sie tak rusza i rozpycha. Wole to od tych boli rąk![]()
No to to na pewno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@martoosia04 jeszcze chwila moment i czeka Cie to samo![]()
Ja za tym tęsknić będę uwielbiam jak sie tak rusza i rozpycha. Wole to od tych boli rąk![]()
Jejku kiedy to zleciało ?Martoosia mnie też tak corka kopała po żebrach natomiast syn nie kopał za to bardzo mocno wiercił w pachwinach.
My dziś 2 miesiace !
Ja po porodzie czuje sie tak samo jak Ty teraz. A mam taka piekna coreczke. Nie mam sil sie nia zajmowac. Ledwo chodzeJa to prędzej skończę w psychiatryku niz sie rozpakuje. Dzis walka z rekoma od 1szej w nocy. Jestem tak zmasakrowana bolem ze zyc mi się nie chce.. Ciagle placze jak czuje ze nachodzi mnie nie mam juz absolutnie sil.. Najchetniej odrabalabym sobie ręce.. Psychika juz siadla totalnie.. Nic mnie nie cieszy.. A pisać tu tez ciezko bo nie umiem napisac nic poza narzekaniem..ten bol przycmil cale moje zycie.. A najgorsze ze nie wiem jak dlugo jeszcze bede w tym tkwic. Waga moja w kilka dni skoczyla o 3kg..czuje sie we wlasnym ciele obco.. Jestem jak zbyt mocno napompowany balon.. Czuje sie jakbym miala zaraz wybuchnąć.
Ja po porodzie czuje sie tak samo jak Ty teraz. A mam taka piekna coreczke. Nie mam sil sie nia zajmowac. Ledwo chodzeZobacz załącznik 959325
Lilka pozdrawia wszystkie dziewczyny![]()
Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
To cięcie cie tak meczy? Jak cycowanko?
Mam depresje po tym porodzie. Nigdy sie nie spodziewałam takiego czegos.
Co do samej cesarki to nie jest najgorzej. Boli, ale gorzej jest z plecami od tego sleczenia z cyckien godzinami w szpitalu... No i obrzeki. Nie przykladam jej, odciagam i dokarmiam mm. Minke ma zadowolona, a ja chce jak najszybciej wyzbyc sie wyrzutow sumienia, ze nie bede jej karmic cyckiem. Oby tylko byla zdrowa i rosla. Mam nadzieje, ze minie mi szybko ten dol, bo ona potrzebuje mamy
Ale myślisz ze to dol przez cc i ta sytuacje z mlekiem? Czy cos głębszego? Bo wiesz ze obojętnie jak karmisz, dla swojego dziecka jestes najlepsza mama na świecie. Sama mojego pierworodnego karmiłam mm od 3 tyg życia i żadnych wyrzutów sumienia nie mam. Kazdy był zadowolony z tego rozwiązania.
Liczba jeśli nie czujesz się na siłach karmic to nie musisz tego robić. Byle by dziecko mialo pełen brzuszek.
Może to kolki i dlatego tak placze ?
Martwi mnie ten twój stan, to może być początek depresji kochana.