Jej a dla mnie te bodziaki kopertowe to było zło. Jak przyszlo mi w nocy do zapinania tego to myślałam że mnie coś weźmie [emoji23] ale faktycznie na pierwsze u ranking dla dziecka, jeszcze przy braku doświadczenia są dobre. Najbardziej lubiłam te zwykłe body i pajacyki [emoji23] ale nie powiem, jak byłam ostatnio u tej koleżanki od bliźniaków i przebierałam jej okruszka to zakładanie bodziaka takiemu maleństwu to była katorga, ale to 2,4 i 2,6kg.
Paulina wydaje mi się że przy drugim dziecku inaczej już się dobiera garderobę maluchowi [emoji16] przy pierwszym też uwielbiałam stroić, koszule, jeansy itp ubranka [emoji6]
A rozmiar też zależy od dziecka, mój Hubert z miesiąc nosił r. 56. Bodziaki na r. 62 też nosił ale rękawki musiałam podwinąć.
Mam dla Zuzki bodziaki, śpiochy, półśpiochy. Trochę rzeczy dostałam już. Teraz się zastanawiam nad sukienkami ale chyba nie ma sensu dla takiego maleństwa? Ubierałyscie swoje córy w pierwszych miesiącach w kiecki? Rany jestem mamą chłopca, nie mam wogole pojęcia o dziewczynkach [emoji23]
Byłam dzisiaj z młodym pokopać piłkę,starałam się za bardzo nie biegać, ale teraz na wieczór czuje ciągnięcia w brzuchu [emoji58] i tak się zastanawiam jak taka Lewandowska mogła ćwiczyć calą ciążę [emoji23] słaba baba ze mnie heh