paulina1994
Fanka BB :)
Ja na razie kupuje oczami taka prawda jest np w H&M komplet z batmanem, ale legginsy mi się zlewają z body i nie kupiłam głupia jestem wiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli też raczej potwierdzasz regułę, że 2 tyg dzieci nie wskakują w 62 ? Chyba na razie odpuszczę to 62, a skupie się na bardziej praktycznych ubrankach body i legginsy
Paulina body też potrafią mieć urocze wzorki i kolory. Ja to ciągle bym mogła je kupować. Nie koniecznie podobają mi się takie ubranka "Ala dorosly" jak koszule, spodnie czy swetry. Zanim dziecko zacznie redukować i chodzić to głównie leży więc powinno być wygodnie, nic nie uciskac w miarę możliwości [emoji6]
Powiedziałabym, że jeszcze 5 min temu chodziłam nago. Żeby w razie czego pukali. Do moich by to raczej dotarło [emoji16] ale rzeczywiście niekomfortowa sytuacjaLiczba a co u ciebie ?
Dziewczyny teście mi wchodza do domu jak do siebie. Otwieraja kluczem jak delikatnie im powiedziec, że mi to nie pasuje ?
Jaka ona słodziutka [emoji7][emoji7]Wiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje
Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;DZobacz załącznik 960539
Jaka cudna kruszynaWiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje
Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;DZobacz załącznik 960539