reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
M
Czyli też raczej potwierdzasz regułę, że 2 tyg dzieci nie wskakują w 62 ? Chyba na razie odpuszczę to 62, a skupie się na bardziej praktycznych ubrankach body i legginsy

Ona sie mala urodzila 53cm 3100. Mysle, ze te 56 beda jeszcze na dlugo. A co do spodenek to z tymi skarpetami osobno tez odpuszczam. To jak sie chce ladnie dziecko wystroić, ale przebierac co chwile i te leginsy naciagac plus gonic ze skarpetami za noga ktore i tak co chwile spadaja to nie dla mnie. Body przez glowe tez ciezko u takiego malucha. Dlatego te pajace dla mnie to hit. Nic jej nie gniecie na plecach, rozpinam tylko dol reszte podwijam i raz dwa przebrana.

Jak dla mnie najlepsze zawsze odbyły body kopertowe oraz spodenki lub polspiochy (spodenki z zakrytymi stopami) no i pajacyki, ale takie które mają napki na obydwu nogawkach. Jednak moje dzieci były z września/października. Teraz postawiłam na body kopertowe, spodenki, pajace. Od rozmiaru 62 mam już koszulki bo obstawiam w lato, ze najlepiej będzie koszulka i pieluszka (wielorazowka w naszym przypadku), ale body też trochę mam na 62. Na kolejny rozmiar to nie mam nic bo trudno mi określić już teraz co będzie się sprawdzali w naszym przypadku, pozatym letnie wyprzedaże to się wtedy obkupi malutka.

Paulina body też potrafią mieć urocze wzorki i kolory. Ja to ciągle bym mogła je kupować. Nie koniecznie podobają mi się takie ubranka "Ala dorosly" jak koszule, spodnie czy swetry. Zanim dziecko zacznie redukować i chodzić to głównie leży więc powinno być wygodnie, nic nie uciskac w miarę możliwości [emoji6]

Paulina body też potrafią mieć urocze wzorki i kolory. Ja to ciągle bym mogła je kupować. Nie koniecznie podobają mi się takie ubranka "Ala dorosly" jak koszule, spodnie czy swetry. Zanim dziecko zacznie redukować i chodzić to głównie leży więc powinno być wygodnie, nic nie uciskac w miarę możliwości [emoji6]

Tez jestem za tym by stroić dopiero kiedy dziecko chociażby usiądzie by był jakikolwiek efekt ubioru ;) na początek body, pajacyki to najlepsze co moze byc. Byle szybko sie odpinało bo wymiana pieluchy ryczącemu i głodnemu dziecku to musi trwać kilkanaście sekund najlepiej [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] w nocy zwłaszcza [emoji23]

Liczba a co u ciebie ?
Dziewczyny teście mi wchodza do domu jak do siebie. Otwieraja kluczem jak delikatnie im powiedziec, że mi to nie pasuje ?
Powiedziałabym, że jeszcze 5 min temu chodziłam nago. Żeby w razie czego pukali. Do moich by to raczej dotarło [emoji16] ale rzeczywiście niekomfortowa sytuacja
Wiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje ;)

Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;DZobacz załącznik 960539
Jaka ona słodziutka [emoji7][emoji7]

reklama
Wiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje ;)

Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;DZobacz załącznik 960539
Jaka cudna kruszyna :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry