Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Moj też ponosił trochę 56 natomiast teraz już 62 i w większosci 68 też ma 2 miesiace
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejciu ale fajny bubuś [emoji7][emoji7]O tym mówisz??fota z dzisiaj. Rozmiar 56, Łobuz ma 2 miesiące
na poczatku to rozmiar 50 był idealny. Z coolclub 50/56 bardzo fajne bodziaki są
Zobacz załącznik 960837
A powiedz mi proszę jakie ilości kupowałas na 56? Bo wszędzie gdzie czytam to polecają kupić po 5 par body, 5 par spodenek, 5 pajacyków, że z tego 56 wystarczy, a czasami czytam, że dziecko nie raz się osiusia, uleje, że przypadną z 3 zmiany na jeden dzieńMoja wyrosla już niemal z 56 ale ma prawie miesiąc, te z h&m, Nexta i Lidla jeszcze dają radę, mają inną rozmiarowka niż Smyk i 5-10-15, ogólnie już po tygodniu zaczęła też nosić 62, podwijam tylko rękawki. Dla mnie body kopertowe są genialne, podobnie pajace rozpinane na obie nóżki, dajemy radę też że spiochami, polspiochy byly nieużywane przez pepuszek, teraz wchodzą do użytku powoli![]()
Jak będziesz miała wolną chwilę to możesz mi napisać po ile sztuk powinnam kupić z 56, te dwa dresy zwrócę bo nie dosyć, że to na 62 i wygląda na wielkie to jest jeszcze jakieś rozkloszowaneJestem obecnie na tym etapie z 56 brałabym jedynie pajace, półśpiochy i body. Żadnych bluz czy koszulek. I niewiele tego, z 62 już możesz zaryzykować więcej. Aczkolwiek i tak odpuściłabym jakieś duże ilości,bo jak zaczną Cię ludzie odwiedzać to masę ubrań dostaniesz![]()
U nas było z czarną czapką, ale na twoim łobuzie wygląda to bardzo fajnie więc może też się skuszeO tym mówisz??fota z dzisiaj. Rozmiar 56, Łobuz ma 2 miesiące
na poczatku to rozmiar 50 był idealny. Z coolclub 50/56 bardzo fajne bodziaki są
Zobacz załącznik 960837
Nie chcialabys sprzedac mi tego zestawu jak synek wyrosnie? Termin mam na pazdziernik wiec chyba zdazy do tego czasu [emoji16][emoji16]O tym mówisz??fota z dzisiaj. Rozmiar 56, Łobuz ma 2 miesiące
Zobacz załącznik 960837
Oo jak to szybko czas leciMoj też ponosił trochę 56 natomiast teraz już 62 i w większosci 68 też ma 2 miesiace
A po ile średnio miałaś takich zestawów na 56? Chciałabym na razie wstępnie zrobić wyprawkę 56-62 głównie kupuje w HM jeśli ma to znaczenie przy rozmiarachMoim zdaniem 5 par tp za malo. Moj mlody osikiwał sie co chwile. Czasami przebieralam go po 3/4 razy dziennie.