reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Fleur86 no coś ty, to wcale nie jest głupie. Wiele par boi się powiedzieć bliskim ż różnych powodów. Ważne że tu jesteś i juz będziesz się z nami dzieliła przeżyciami. Wiec nigdzie nie uciekaj [emoji6]

reklama
Fleur jeszcze raz kochana gratuluję [emoji8]
U mnie ta ciąża też już przygodami ale też.najwazniejsze że z maleńką wszystko dobrze i rośnie łobuziara.
Niby mnie 30na karku , a do czwórki co by na tą emeryturę się załapać to byłoby bardzo ciężko heh. Ja może bym chciała jeszcze i trzecie ale musiałabym jakaś surugatke wynająć, albo w kolejnej ciąży będę już siwa jak gołąbek że stresów [emoji1787]

Malina to faktycznie,ciśnienie już masz ok, ale jeśli następny raz coś takiego się wydarzy to od razu do szpitala ok? Bo to już chodzi o życie was obojga. Niech ten Fifi już wychodzi [emoji6]

Hej dziewczyny! Przywitam się i tu[emoji4] jeszcze mieszczę się chyba w "staraczkch 2018- udało się" , bo OM miałam 20 grudnia[emoji4][emoji6] także moje marzenie by zajść w ciążę w 2018 roku spełniło się, że tak powiem rzutem na taśmę [emoji6][emoji16] dzisiaj mam 16+0 czyli zaczęliśmy 17 tydzień [emoji7] pod serduszkiem noszę synka a termin porodu mamy na 26 września[emoji4]
Hej! Pamiętam Cię z wątku staraczek. Ogromne gratulacje[emoji173] dużo zdrówka dla Ciebie i synka [emoji4]

Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie na samym końcu takiej męczarni jak ma nasza biedna Malina :(( ja cały czas wierzę, że lekarze nie podejmą u mnie innej decyzji jak CC na parę dni przed terminem bo nie wyobrażam sobie czekać na godzinę "0" w takich bólach

Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie na samym końcu takiej męczarni jak ma nasza biedna Malina :(( ja cały czas wierzę, że lekarze nie podejmą u mnie innej decyzji jak CC na parę dni przed terminem bo nie wyobrażam sobie czekać na godzinę "0" w takich bólach

To nie zawsze tak źle wygląda, więc spokojnie. Każda ciąża inna. Maliina cierpi a ty możesz nic nie odczuwać skurczy. Też są takie przypadki. Ja dopiero czułam skurcze na 24h przed porodem. Wcześniej śmigałam jak łania po lesie [emoji23]

reklama
To nie zawsze tak źle wygląda, więc spokojnie. Każda ciąża inna. Maliina cierpi a ty możesz nic nie odczuwać skurczy. Też są takie przypadki. Ja dopiero czułam skurcze na 24h przed porodem. Wcześniej śmigałam jak łania po lesie [emoji23]
Dokladnie. Z Julcia tego nie mialam :) czekalam sobie spokojnie do 41+3 na nią i nic mi nie dolegalo poza spojeniem. Teraz minely zgagi, spojenia czuje sie jak młody Bog.. Tylko te ręce no i epizod bolowy z wymiotami to jakis wybryk był.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry