Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Pamiętam Cię z wątku staraczek. Ogromne gratulacje[emoji173] dużo zdrówka dla Ciebie i synka [emoji4]Hej dziewczyny! Przywitam się i tu[emoji4] jeszcze mieszczę się chyba w "staraczkch 2018- udało się" , bo OM miałam 20 grudnia[emoji4][emoji6] także moje marzenie by zajść w ciążę w 2018 roku spełniło się, że tak powiem rzutem na taśmę [emoji6][emoji16] dzisiaj mam 16+0 czyli zaczęliśmy 17 tydzień [emoji7] pod serduszkiem noszę synka a termin porodu mamy na 26 września[emoji4]
Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie na samym końcu takiej męczarni jak ma nasza biedna Malina( ja cały czas wierzę, że lekarze nie podejmą u mnie innej decyzji jak CC na parę dni przed terminem bo nie wyobrażam sobie czekać na godzinę "0" w takich bólach
Spokojna bez przygod@Maliina jak noc? [emoji170]
Dokladnie. Z Julcia tego nie mialamTo nie zawsze tak źle wygląda, więc spokojnie. Każda ciąża inna. Maliina cierpi a ty możesz nic nie odczuwać skurczy. Też są takie przypadki. Ja dopiero czułam skurcze na 24h przed porodem. Wcześniej śmigałam jak łania po lesie [emoji23]