martoosia04
Fanka BB :)
Nawet nie czytam bo mnie cholernie boli to wszystko a innym tak latwo przychodzi heh
Na pewno jesteś z każdym dniem bliżej porodu niż dalej :* Filip czeka na ładna pogodę i tyle.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet nie czytam bo mnie cholernie boli to wszystko a innym tak latwo przychodzi heh
U nas od soboty jest ślicznie. Wiec chyba nie o to mu chodzi. Zreszta ja juz nawet nie mam sil sie domyslac o co chodzi.. Jakby mi rece odpuscily to ja moge i 2 tyg jeszcze chodzić a tak...Na pewno jesteś z każdym dniem bliżej porodu niż dalej :* Filip czeka na ładna pogodę i tyle.
U nas od soboty jest ślicznie. Wiec chyba nie o to mu chodzi. Zreszta ja juz nawet nie mam sil sie domyslac o co chodzi.. Jakby mi rece odpuscily to ja moge i 2 tyg jeszcze chodzić a tak...
Wiem wiem, mnie też to czas mi bardzo zastanawia. Że niektóre kobiety rodzą szybciej, a inne wręcz później. Ale pociesza mnie fakt że zdrowe mam dzieci i tego się trzymam. Jeszcze momencik i obie pojedziemy z wózkami w piekna sloneczna pogode [emoji8] tylko ta wizualizacja mnie uspokoaja [emoji57]Nawet nie czytam bo mnie cholernie boli to wszystko a innym tak latwo przychodzi heh
Zaciśnięte. Powodzenia!No nic jade na te ktg. Trzymajcie kciuki.
No nic jade na te ktg. Trzymajcie kciuki.
U mnie też nie ma KTG, lekarz w gabinecie nie ma, do szpitala kieruje, ale właśnie już po terminie, jedynie u położnej, ale szczerze żadnej jeszcze nie wybrałamA swoja droga nie bylam na ktg ani razu![]()
Moj lekarz dopiero po terminie wysylal