• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Gratulacje [emoji3590][emoji3590] słodziak :)Gratulacje!!.w końcu masz to za.sobą! Współczuję traumatycznych przezyc, ale o tym szybko sie zapomina. Najwazniejsze, ze masz już małego przy sobie [emoji3590]Będzie bolało to napewno. Proś o przeciwbólowe! A jak cukry u Filipka? Mojej Poli szalały cukry kilka godzin po porodzie...
Wiesz co badali mu ale nikt mi nic nie mówił jeszcze. Als jak jakas polozna do nas zajrzy to dopytam.
Niuniej dostal szczepionkę przeciw gruźlicy i jedna dawne wzw.

Co do bolu zniknal jeszcze wczoraj. Mam delikatne ciągnięcie ale pionizacja była ok. Śmigam bez problemu :)

reklama
Wiesz co badali mu ale nikt mi nic nie mówił jeszcze. Als jak jakas polozna do nas zajrzy to dopytam.
Niuniej dostal szczepionkę przeciw gruźlicy i jedna dawne wzw.

Co do bolu zniknal jeszcze wczoraj. Mam delikatne ciągnięcie ale pionizacja była ok. Śmigam bez problemu :)

Super kochana że tak sobie dzielnie radzisz po cc. A jak cycowanko? Dostawiali ci Filipka?

Tak sobie myślę że teraz kolej na dwie dziewczynki Ann i Kamili a potem Paulina z synkiem i Martusia z Tosią i ja z Zuzią[emoji7] kogoś przeoczyłam?

@Malina podziwiam bo z całego tego CC to najbardziej boje się tej pionizacji i wkłucia do podania znieczulenia [emoji33] źle to wspominam hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry