Misza95
Moderator
@Migdalove w tablce mozesz uzupełnić moje dane. Milena, 23 lata, udalo sie za 6 razem [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wroce. Wlasnie powoli szukam mieszkan do wynajecia w moich rodzinnych stronach. Maz zostaje bo on nie chce wracac a ja nie mam zamiaru wiecej zycia marnowac
Sama? Ja wiem kochana, ze jestes rozzalona i zla, kazda bylaby na Twoim miejscu, ale jednak maz jest wsparciem dla nas w takich sytuacjach...
Aż wstyd mówić, bo siedzę i nic nie robię... Dzisiaj czuję się okropnie, jakiegoś doła łapie.@Migdalove jak zabijasz dzisiaj czas, ktory tak wolno plynie ?
Aż wstyd mówić, bo siedzę i nic nie robię... Dzisiaj czuję się okropnie, jakiegoś doła łapie.
Ja się tak nie tyle co martwię o wizytę tylko tak wszystko mnie przytłacza.Ja nie robie kompletnie nic. Nic mi sie nie chce badania sie poprawily, ale slabo. Jakos dotrwamy do jutra i będziemy sie obie cieszylyTy szybciej
![]()
Ale co przytlacza ?Ja się tak nie tyle co martwię o wizytę tylko tak wszystko mnie przytłacza.
Niekończący się remont, ta pogoda, to że siedzę ciągle w domu sama, chętnie bym wróciła to pracy ale to nie możliwe... Aż płakać mi się chce z tej bezsilności.Ale co przytlacza ?
Niekończący się remont, ta pogoda, to że siedzę ciągle w domu sama, chętnie bym wróciła to pracy ale to nie możliwe... Aż płakać mi się chce z tej bezsilności.