reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moja tez rudawa, i mąż tez mówi że to złoty blond, a u mnie w rodzinie sporo rudzielców - tylko sami faceci, ciekawa jestem czy jej te włoski zostaną
Zobacz załącznik 972195
Mojego męża chrześniak też miał rude jak był mały, a teraz ma normalnie blond ma 4,5 roku aktualnie ;) więc to jeszcze może ulec zmianie ;) a jak zostaną to one uważam, że są urocze [emoji7] nie tak jak 90% społeczeństwa mysi blond (w tym także Ja) [emoji23]
Igor myślę, że będzie miał aż białe włosy bo oboje z mężem za dzieciaka byliśmy siwi [emoji23]

reklama
Barletty nie mają nigdzie w okolicy, ale jeśli postawię na Adamexa to albo Reggio albo Luciano możecie mi doradzić :D
IMG_20190509_150829706.jpeg
IMG_20190509_154617629.jpeg

Dziewczyny jeszcze mam pytanie bo wszyscy mówią żeby mierzyć fotelik do auta itd a co tam konkretnie trzeba sprawdzić? Na warsztatach facet coś tłumaczył, że musi być kąt nachylenia dziecka odpowiedni itd ale mąż mi mówi, że mu wymyślam i nie wie o co mi chodzi ;p

O właśnie 6lat temu oglądaliśmy te tako to może i fajnie wyglądały ale słabo wypadły w moich oczach.

Jeszcze baby design i baby active na Poczesnej [emoji23]

Liczba ale ty masz piękne usta [emoji7][emoji38] daj fotkę w całości. Mi się marzy taki kolor tylko odwZyc się nie mogę na niego [emoji23]

Palette szkarlatna czerwień albo rubin. Czesto trzeba niestety farbowac, szybko sie czerwienie wyplukuja.
A usta to moja gwiazda chyba ma po mnie ;) to akurat mi sie podoba :D

Załączniki

• IMG_20190503_115835.jpg
    IMG_20190503_115835.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 71
  • IMG_20190429_064743.jpg
    IMG_20190429_064743.jpg
    311,8 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny jeszcze mam pytanie bo wszyscy mówią żeby mierzyć fotelik do auta itd a co tam konkretnie trzeba sprawdzić? Na warsztatach facet coś tłumaczył, że musi być kąt nachylenia dziecka odpowiedni itd ale mąż mi mówi, że mu wymyślam i nie wie o co mi chodzi ;p

Jak pojdziesz do sklepu to ci przymierza

Woda :) najlepiej wypij około 500 ml od razu i odpocznij :) ewentualnie jeśli to mocny ból to paracetamol
Wypiłam i położyłam się będę czekać na efekt. Ewentualnie paracetamol wezmę, od paru dni mnie boli głowa. Ciśnienie mam w normie ale mimo to ból niesamowity. Dziękuję :)

reklama
Do góry