Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki za Twoje starania! Wzajemnie pozdrawiam [emoji3526][emoji3526]Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@martosia04 co będzie u cb, pamiętam że chciałaś córeczkę??
@Malina gratuluje synka![]()
@kamilla kiedy termin?
Muszę się od nowa wbić. Pozdrowienia dla reszty.
Kasiulka witaj z powrotem :*Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@kamilla kiedy termin?
Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@kamilla kiedy termin?
Hej dziewczyny wracam do starań pisałam post ale go nie widzę .Nie jestem na bieżąco niestety ale widzę że jest tu was trochę z tych czasów co byłam
@kamilla kiedy termin?
Wiszaca saszeta jest najgorsza to zrzucenia :/ mi jeszcze udziska obwisly i cycki :/
@kamilla kiedy termin?
@kamilaa Wow to masz termin w urodziny mojej córki to tuż tużJa czuję się ok oczywiście nakręcam się na ciążę a to nie służy mi dobrze , nie ułatwia to że wszystkie wokoło koleżanki , rodzina z małymi dziećmi lub w ciąży
Do terminu okresu ponad tydzień ale pewnie nic z tego bo piersi nie bola ...
@martosia04 ale ci się poszczęściło oby i u mnie marzenie się spełniło . Pamiętam jak byłaś zawiedziona że znów okres przyjdzie a tu dwie kreski
@Ann89 a jak u cb jak ciąża co będzie ?
@KatiNails dzieki i nawzajemoby się szybko udało
![]()