Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Liczba ja zakladam w przyszlym tyg. Ale ja juz bede wtedy ponad 3 miesiace po porodzie. I moj gin mowil, że ta twoja wkladka nie wszystkim pasuje bo 2 na 10 kobiet niestety ja odrzucaja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam kaftanik w ręce, ba nawet Hubert miał kilka razy na sobie ale to te tylko na r. 56. Młoda byłam i nie doświadczona na początku [emoji23]Powiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała![]()
Ja miałam kaftanik w ręce, ba nawet Hubert miał kilka razy na sobie ale to te tylko na r. 56. Młoda byłam i nie doświadczona na początku [emoji23]
Ja miałam koszule do szpitala. Piżama też może być, tylko żeby nie uciskała ci rany na brzuchu. W biedrze były teraz takie fajne, z odpinanymi boczkami na karmienie
U mnie ich w biedrze nie byłoJa miałam kaftanik w ręce, ba nawet Hubert miał kilka razy na sobie ale to te tylko na r. 56. Młoda byłam i nie doświadczona na początku [emoji23]
Ja miałam koszule do szpitala. Piżama też może być, tylko żeby nie uciskała ci rany na brzuchu. W biedrze były teraz takie fajne, z odpinanymi boczkami na karmienie
Wieś jak człowiek nie m doświadczenia to są ok. Jak przebierałam okruszki koleżanki gdzie wazylo to 2,300g to szczerze sama bałam się zakładać bodziaka przez głowę [emoji23]U mnie ich w biedrze nie było![]()
Ja już nauczona doświadczeniem koleżanek nie kupuje takich pierdółbody i spodenki ewentualnie pajace chociaż te mam w planach zakładać tylko na noc
![]()
Wieś jak człowiek nie m doświadczenia to są ok. Jak przebierałam okruszki koleżanki gdzie wazylo to 2,300g to szczerze sama bałam się zakładać bodziaka przez głowę [emoji23]
Dziewczyny na wrześniowkach pisały że bardzo fajne jakościowo koszule są na dolco sono i na słodki sen na allegro. Wszystkie co kupiły są zadowolone
no nie, mieszkałam tam w dzieciństwie, dalej czasami bywamDolny slask świebodzice kolo walbrzycha
koszula zdecydowanie, majtki to też najlepiej nie siatkowe bo ocierają o ranę ale zwykłe bawełniane np z targu, tanie żeby można było wyrzucićPowiedzcie mi z doświadczenia po CC lepsza piżama (szorty i top) czy koszula ? Widzę, że zdania są podzielone w tym temacie, u mnie na liście do szpitala są koszule, ale tym się nie sugeruje bo na liście dla dziecka widnieją kaftaniki, a myślę, że 90% z nas kaftanika nigdy w ręce nie miała![]()
Ja kupiłam szare z Lidla, były po 30zł. Tylko one były z długim rękawem i dłuższe więc je sama obcielam i obszyłam na maszynie [emoji14] oczywiście fale Dunaju mi wyszły ale nikt nie zwraca na takie pierdoły uwagi [emoji14] I niby miały takie odchylane zakładki do karmienia ale już w szpitalu całe to wycielam nożyczkami i był dość głęboki dekolt w VKupowałas gdzieś w internecie koszule czy stacjonarnie ? Bo te wszystkie które są u mnie z misiami to szczerze ani one krótkie ani przewiewne ani dobre gatunkowo