reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No tak, mi tez by właśnie bardzo odpowiadał następny weekend [emoji3] już bym chciała pozostać czerwcóweczką. Ale u mnie nic nie zapowiada szybszego porodu, także czekamy najpierw na wieści od Ciebie!
To najlepiej jakbyśmy obie w przyszly weekend urodzily [emoji41]u mnie też raczej oznak porodu brak ale tym się nie martwię jakoś bo z młodym było podobnie, chyba 3dni przed porodem gin mówiła że nic się nie zapowiada a tu niespodzianka [emoji6]

reklama
Cześć Wam :) powiedzcie mi proszę czy też miałyście w ciąży takie bóle podbrzusza jak na @ ? Ja mam tak jakoś od tamtego tygodnia czyli od 29 tc i głównie w nocy, w dzień wszystko super, zgłaszałam ginowi, ale dostałam luteinę 2 razy dziennie, szyjka długa i zamknięta i na tym koniec, a trochę zaczynam panikować

Tak, ten sam. Wtedy mi przeszło i nie poszłam do dentysty ale teraz chyba pojde. W pon zadzwonie do rejestracji bo oszaleje jak tak ból bedzie wracał.

U mnie w ciąży tak posypaly sie zeby, ze leczylam chyba z 5 przez 4 miesiace i to jednego kilka razy. W 9 miesiącu mialam borowanko :p masakra. Zawsze w znieczuleniu i bez problemow.
Lepiej idz, bo zeby to dziadostwo sama bakteria

reklama
Tak, ten sam. Wtedy mi przeszło i nie poszłam do dentysty ale teraz chyba pojde. W pon zadzwonie do rejestracji bo oszaleje jak tak ból bedzie wracał.
Dobrze jednak, że się wzięłam za zęby w ciąży. I tak miałam zaległości, bo przed ciążą 4 lata ponad nie byłam u dentystki :/ teraz mam wyleczone zęby a w jednym mam opatrunek. Po porodzie mam przyjść i mi to zrobi i przy okazji zobaczy czy inne nie zaczynają lecieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry