Ann89
Fanka BB :)
Jeszcze po Ilonie Misty29 jeśli się nie mylę. Chyba ma termin na lipiec.Śliczny brzuszek) teraz Ty, a później Ja czy jeszcze jest ktoś po drodze ?
![]()
Matko jak duszno [emoji20] dzieci dzisiaj też malutki przez ten upał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze po Ilonie Misty29 jeśli się nie mylę. Chyba ma termin na lipiec.Śliczny brzuszek) teraz Ty, a później Ja czy jeszcze jest ktoś po drodze ?
![]()
Aaaa tak myślałam, że jest ktoś jeszczeJeszcze po Ilonie Misty29 jeśli się nie mylę. Chyba ma termin na lipiec.
Matko jak duszno [emoji20] dzieci dzisiaj też malutki przez ten upałZobacz załącznik 983982
Uff to się najadlas strachu. Ale dobrze że tylko na nim się skończyło.Ja ostatnio prawie zawalu dostalam. Trzymam Lilianke na rekach, patrze po mojej rece ida 2 kleszcze ! Szybko je zatluklam, chwile później zagladam do ucha a w srodku cale we krwi. Biegne do mamy, mowie patrz co jej sie stalo.... A ona cały czas krwawi z tej rany na brzuchu i stwirdzilam, ze pewnie ja przytulała i to jej krew, bo miala jeszcze na spodenkach. Wiec bez zastanowienia wzielam patyczek i umyłam to miejce... Jak sie zaczela lac krew, az po policzku. Ranka jakby sie uklula igla.... Wyszlo na to, ze sie podrapala ://
Dobrze, ze to nie kleszcz :/, ale za to pogryzly ja komary, mnie uwielbiaja :/
Dzisiaj plakala pol dnia. Mysle, ze to przez ten gorac.
Dzwonili do mnie z przychodni czy sie wybieram na szczepienie, bylam zdziwiona, ze faktycznie tego pilnuja.
To otwieramy razem Piccolo [emoji1]
Szybko czas leci [emoji7]Jejku a ja za dwa dni koncze 29tc i startujemy z 30tc! [emoji33][emoji33]