paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny na wątku mówią że zdecydowanieok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny na wątku mówią że zdecydowanieok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..
no jest roznica tylko jestem ciekawa czy wciskac Filipa w 62 czy lepiej 68 i bedzie na dluzej... znalalam jeszcze cos takiegoDziewczyny na wątku mówią że zdecydowaniespójrz to jest dresik na 62 wydaje się być naprawdę spory
a tu masz porównanie dresów z Cocodrillo zdecydowanie mniejsze
Zobacz załącznik 985250Zobacz załącznik 985251
no jest roznica tylko jestem ciekawa czy wciskac Filipa w 62 czy lepiej 68 i bedzie na dluzej... znalalam jeszcze cos takiego
Body i szorty - Ciemnoniebieski/Biały - Dziecko | H&M PL
CONSCIOUS. Komplet z mieszanki zawierającej ekologiczną bawełnę składający się z body i szortów. Dżersejowe body z naszytą kamizelką i muchą z tkaniny. Przywww2.hm.com
kurde spodenki bardzo podobaja mi sie z zestawu Pauli... do tego wolalabym zamiast tej szarej koszulki polo body kr rekaw z kolnierzykiem biale.
jej jak się jej podoba pluskanieZobacz załącznik 984976
Tylko duzo wody mi matka leeej ;D haha
Widzę żę już kupiłaś. Oba kompleciki bardzo ładne. Co do H&M to faktycznie na malutkie ciuszki jest zawyżona rozmiarówka więc myślę że Filipek do końca lata pochodzi w tych ciuszkachok dziekuje ci bardzo juz patrze. mowisz ze wypadaja wieksze? kurde nie mam w miescie h&m wiec rzadko kupuje i nie mam rozeznania..