Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martuś gdzie kupujesz ciuchy ciążowe? Dzisiaj w biedrze kupiłam krótkie spodenki dresowe, akurat pasują na mój tyłek. Ale mam mega problem z ciuchami dla mnie [emoji20]
Dla mnie zakupy w ciuchu dla dziecka sa niezastapione. Juz nawet nie mowiac o cenie, ale jakosc jaka fajna. Nie wiem czy juz wstawialam tu nowe lowy za 50zl, jesli tak to omijajcieZobacz załącznik 985387Zobacz załącznik 985388Zobacz załącznik 985389Zobacz załącznik 985392
Zobacz załącznik 985395
Jestesmy po szczepieniu. Lilianka tylko pisnela. Oby sie tylko dobrze czula. Za dwa tygodnie następne
Moja mama 2 tydzien po operacji wlasnie wysyla mi zdjecia niedźwiedzia, bo siedzi na ambonie w lesie. No matrix haha
No teraz to spac nie bede az przylezie z lasu czyli ranoCzyli mozesz na spokojnie spac - mama ma się dobrze.
Dobrze że maleńka spokojnie przeszła szczepienie.Dla mnie zakupy w ciuchu dla dziecka sa niezastapione. Juz nawet nie mowiac o cenie, ale jakosc jaka fajna. Nie wiem czy juz wstawialam tu nowe lowy za 50zl, jesli tak to omijajcieZobacz załącznik 985387Zobacz załącznik 985388Zobacz załącznik 985389Zobacz załącznik 985392
Zobacz załącznik 985395
Jestesmy po szczepieniu. Lilianka tylko pisnela. Oby sie tylko dobrze czula. Za dwa tygodnie następne
Daj znać jak dojdziekupilam rozm 68. Filipek jest dosc duzy i moze bedzie na dluzej.
zazdroszcze wam tych zakupow w ciuchu... ja nie umiem szukac i omijam z daleka.
Boje sie ze przegielam z tym rozmiarem 68 ale moze spodenki az tak zle nie beda wygladac a bodziaki z kolnierzykiem juz mu kupilam. Chyba dokupie jeszcze granatowa muszke ale w necie bo u mnie nie ma.Daj znać jak dojdzie)
Ja też nie umiem szukać w lumpie, chociaż nie ukrywam, że pajace bym z miłą chęcią przyjęła bo zamierzam używać tylko do spania, a w H&M ceny z kosmosu![]()