Ann89
Fanka BB :)
Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?Martoosia może uda im się wyciszyć skurcze żeby dotrwala 2 tyg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?Martoosia może uda im się wyciszyć skurcze żeby dotrwala 2 tyg
Kurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.Paulina juz ma skurcze. Lekarze nie pomagają stwierdzeniami, że „beznadziejna sytuacja i dobrze by było potrzymać jeszcze ze dwa tyg”.
Jak takie coś słyszę... kur*wa jakby miała dziewczyna na to wpływ[emoji36]
Tak. Mojej bratowej tak wstrzmali o 5 dni.. Caly czas w pompie fenoterol, sterydy na pluca malemu i duzo nawadniac. Po 5 dniach musieli jej to zatrzymywanie wywolywac.Ale jak wody odeszły to da się jeszcze powstrzymać poród?
23 tcKurde takie rzeczy ktos powinien nagrywac kto z nia jest i wyciągnąć konsekwencje. 32tc to nie beznadziejna sytuacja. Moja znajoma urodzila 3 dzieci z czego trzecie w 23tc i dzis sliczna dziewczynks jest i poki co rozwija sie jak inne dzieci.
@ilonaz właśnie urodziła dzisiaj [emoji3590]