Ann89
Fanka BB :)
Ale fajna śmieszkaNo Daga jest z 3.06 [emoji6]
Strasznie szybko ten czas leci, nie? [emoji2]
oj tam szybko, bardzo powoli wg mnie, gdzie tam wrzesień hehe Wasze dzieciaczki za szybko rosną, ot co
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fajna śmieszkaNo Daga jest z 3.06 [emoji6]
Ja nie wiem kiedy zleciał prawie 6 tyg, przecież pamiętam jak urodziłam i mi powiedzieli, że przy pozytywnej perspektywie spędzimy w tym miejscu 4 tyg byłam załamana, a potem nie wiedziałam kiedy to zleciałoNo Daga jest z 3.06 [emoji6]
Jak cię to pocieszy młodego boli brzuch też rozkładam ręce bo nic nie działa do tego zaczął ulewac...Moja mala nie robi kupy 6 dzien, wczoraj pol czopka i nic. Teraz dałam caly i czekam. Ehhhh :/
Jak cię to pocieszy młodego boli brzuch też rozkładam ręce bo nic nie działa do tego zaczął ulewac...
Robimy codziennie wieczorem masaż, termoforek z pestek wiśni jest z nami cały czas,a i tak gdzieś te gazy się gromadząA ciepłe okłady? Masaże?
Robimy codziennie wieczorem masaż, termoforek z pestek wiśni jest z nami cały czas,a i tak gdzieś te gazy się gromadzą
@liczba a karmisz piersią czy MM? Bo na piersi czasami mogą nie robić i 10 dni z tego co czytałam, a na MM powinna codziennie więc tu już pojawia się problem
Kropelki też dawaja tyle co zeszłoroczny śniegBuu to rzeczywiście może te kropelki specjalne tylko pomogą [emoji848][emoji848][emoji848]