Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale tez mieliscie stan zapalny? Mam 3 zdj jak to u nas wygladaloMallina moj tez mial takiego paluszka i minelo po 4 miesiacu. Nie robilam kompletnie nic poza masowaniem.
Nie kochana pisalam juz kilka razy ze on sie taki urodzil.. Wzbudzil nasza ciekawosc paznokiec ale nie byl czerwony wiec obserwowalismy. Pozniej jak juz podszedl stanem zapalnym to mu obcielam prosto tylko w tym miejscu gdzie sie wrastal i po 2 dniach sladu nie bylo ale odrastal i znow sie wrastal do tego tez dosc mocno z boku sie wbijal.@Maliina a nie za krotko mu obcielas paznokcia ? Ja mam wlasnie takie cos wtedy. Nie moge obcinac na okroglo tylko na prosto
Aa to pewnie mi umknelo. Mysle, ze sie zagoi i jesli nie bedzie krotko obcinany powinno byc okNie kochana pisalam juz kilka razy ze on sie taki urodzil.. Wzbudzil nasza ciekawosc paznokiec ale nie byl czerwony wiec obserwowalismy. Pozniej jak juz podszedl stanem zapalnym to mu obcielam prosto tylko w tym miejscu gdzie sie wrastal i po 2 dniach sladu nie bylo ale odrastal i znow sie wrastal do tego tez dosc mocno z boku sie wbijal.