reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
Jejciu jaka blondyneczka piękna [emoji7] i jakie ma chochliki w oczkach [emoji2]

@Malina powiem ci ze mnie już powoli łapie stresik jak sobie pomyślę o bólu po tym cięciu :( "pocieszam" się że tą czy druga strona i diabelnie boli.

Od wczoraj czuje jakiś taki ból/nie ból w rękach i nadgarstkach. Takie nie przyjemne uczucie :/

reklama
U Lilianki byl dzisiaj kawaler :D
IMG_20190829_111300.jpg
IMG_20190829_111613.jpg

Dla mnie tez cesara to bylo wybawienie. Ciezko do siebie dojsc, ale zle wspomnienia to tylko to co dzialo sie przed !
Trzymam kciuki zeby zaraz byla z nami ksiezniczka :):)

Hej dziewczyny! Dawno nnie tutaj nie było [emoji85] Pola 13 sierpnia skończyła 8 miesięcy! Jest bardzo żywym.dzieckiem, nie usiedzi na pupie, calkowite przeciwieństwo starszej siostry [emoji848] siada sama, pełza z prędkością światła, próbuje raczkować, buzia jej się nie zamyka. Jak ten czas leci. Co u Was? Nie dam rady wszystkiego nadrobić [emoji85]
Zobacz załącznik 1015822Zobacz załącznik 1015823Zobacz załącznik 1015824Zobacz załącznik 1015826
Ale pieknotka Ci wyrosla :)
Widze BLW rządzi :p

U Lilianki byl dzisiaj kawaler :D
Zobacz załącznik 1015965Zobacz załącznik 1015966
Dla mnie tez cesara to bylo wybawienie. Ciezko do siebie dojsc, ale zle wspomnienia to tylko to co dzialo sie przed !
Trzymam kciuki zeby zaraz byla z nami ksiezniczka :):)
Ja doszlam do siebie ekspresowo. Lepiej jak po corce rodzonej SN. Bylam samodzielna normalnie chodzilam, mylam sie i korzystałam z wc.

A Lilka jaka slicznotka. I jakie ma dlugie nogi:) kawaler jaki opalony:) pasują do siebie brzdace.

Filip po ostatnim szczepieniu 20 sierpnia lobuz sie zrobil. Jeczy i jeczy... Przekreca sie ciagle ba brzuch i ulewa... Wazyl ostatnio 7830g. Teraz 6 wrzesnia mamy rota ciekawe czy stuknie nam 8kg

Idziemy na wesele za 2 tyg.. Wiecie jaka zla jestem. Kupilam Julci sukienke jaka sobie wybrala.. 200zl za nia dalam i miala wygladac tak

Screenshot_2019-08-29-16-27-43-977_pl.allegro.png
A wygląda tak..

IMG_20190829_162650.jpg

Julcia zalamana i zawiedziona.. Dzis odebralam i jeszcze dzis nadalam zwrot w paczkomacie.
Musze szukac innej. Chciala byc jak księżniczka z bajki.. W tej sukience ewidentnie się cos nie udalo. I jeszcze przeciagali wysylke ze oddali ją do prasowania...

Ostatnia edycja:
Filip po ostatnim szczepieniu 20 sierpnia lobuz sie zrobil. Jeczy i jeczy... Przekreca sie ciagle ba brzuch i ulewa... Wazyl ostatnio 7830g. Teraz 6 wrzesnia mamy rota ciekawe czy stuknie nam 8kg

Idziemy na wesele za 2 tyg.. Wiecie jaka zla jestem. Kupilam Julci sukienke jaka sobie wybrala.. 200zl za nia dalam i miala wygladac tak

Zobacz załącznik 1016048
A wygląda tak..

Zobacz załącznik 1016049

Julcia zalamana i zawiedziona.. Dzis odebralam i jeszcze dzis nadalam zwrot w paczkomacie.
Musze szukac innej. Chciala byc jak księżniczka z bajki.. W tej sukience ewidentnie się cos nie udalo. I jeszcze przeciagali wysylke ze oddali ją do prasowania...
Sukienka bardzo ładna ale widać że inaczej się prezentuje na zdjęciu. Tam chyba na kole jest ten dół i więcej tiulu ma

Sukienka bardzo ładna ale widać że inaczej się prezentuje na zdjęciu. Tam chyba na kole jest ten dół i więcej tiulu ma
Nawet jesli na kole jest to powinno byc w zestawie. Kupilam na allegro slowem nie bylo wspomniane. Ponadto szycie tej sukienki naprawde bylo fatalne.. Jakies dziwnosci po przeszywane do wewnatrz... Metka ma 4 papierki z czego 2 odciete zostawione kawałki i przeszyte innym materialem.. Zamek z tyłu jest w oplakanym stanie.. Nagralam filmik sobie nim wyslalam zeby nie szarpac sie pozniej ze sprzedajacym. Sama lepsza bym jej uszyla.

reklama
Do góry