Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Natasza a wy sie kp ?
Fleur to sie zdarza najważniejsze, że już wszystko ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Walczyliśmy ale się nie udało, ścigągałam do 3mz, powalczymy z drugim ale nie mam już takiego ciśnienia, nigdy więcej łez przez kp, ale widzę teraz też plusy mm, przy starszym niemowlaku to też wygodne.Natasza a wy sie kp ?
Hej! Współczuję szpitala, na pewno duży stres. Pięknie rośnie Szymon! [emoji4] u nas za dwa dni stuknie 5 miesięcy od porodu i mleko dalej tryska. Ada obecnie najada się w 3 minuty [emoji85]Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale trochę mieliśmy perypetii po drodze... Ehmmm... Jak Szymek miał 3 tygodnie i 3 dni trafiliśmy na 10 dni do szpitala z zapaleniem płuc... Masakra. Ile ja przeryczalam na tym krześle w szpitalu... Juz wszystko niby dobrze a ja nadal mam wyrzuty sumienia. Mimo, że wszyscy lekarze i pielęgniarki mówili, że to częste u noworodków i ze ciężko znaleźć przyczynę... W sumie 3 sale były zapelnione noworodkami z zapaleniem płuc... Moja czy nie moja wina, ale i tak nadal przeżywam że musiał brać tak wcześnie antybiotyk... Teraz jestem tak przewrazliwiona, że w sobotę wezwałam lekarza żeby go osłuchał, bo coś mu furczalo. Na szczęście wszystko jest ok i czasami coś tam może dziecku zafurczec... Ale ja już jestem mega przewrazliwiona...
A tak poza tym to Szymek jest cudowny[emoji7] dzisiaj ma 6 tygodni i 5 dni i już niesamowicie guga, wodzi oczami za zabawkami i uśmiecha się do nas[emoji7] kochamy go nad życie[emoji7][emoji3531] ale ten czas mega szybko leci i po 6 tygodniach już się zastanawiam gdzie ta moja mała kluseczka, która była zaraz po porodzie, bo teraz to już taki niemowlaczek słodki. No i ważymy już prawie 5 kilo! Także rośniemy ładnie na śmietance od mamy[emoji39][emoji6] choć karmienie nie jest dla nas łatwe, bo mam hiperwyplyw pokarmu, niestety od początku do końca karmienia... Masakra... Czasami tryska to mleko na pół metra na prawo i lewo... No i Szymek się denerwuje łapie, puszcza pierś, dlawi się strzela mu po twarzy i do oczu.... Juz nawet mój mąż dostał po twarzy jak leżał obok[emoji23] Mam nadzieję, że w końcu to minie. Choć minęło 6 tygodni a zmiany na lepsze nie widać... Miała któraś z was taki problem???
Razem świętujemy 5 miesięcy 14-tego [emoji3] pięknie rośnie Igor. Ada też niczego sobie. 3 tygodnie temu było 8100 w ubraniu [emoji33][emoji85] ciekawe ile będzie jutro. Mamy szczepienie więc zwazymy sięCześćkorzysta któraś z Was z baby gym ? Mam w planach zamówić Igorowi, ale zastanawiam się jak długo nam to jeszcze posłuży, w teorii jest napisane do 6 msc, ale Igor jednak jest wcześniakiem więc muszę trochę brać poprawkę
Igor za dwa dni kończy 5 msc rośnie jak na drożdżachzaraz na liczniku będziemy mieli 6 kg
![]()
U nas turbo drzemki od zawsze teraz 3 po 40 minut.
Martoosia zostajesz w domu do 3 r.z Tosi ?
No to faktycznie trochę ciulowo, że opieki brak, ale w sumie pół etatu to zawsze coś ! I głową ci odpocznieNie, po roku tego urlopu co sie należy, wykorzystam zaległy urlop wypoczynkowy za 2019 rok i jak sie skończy to wracam do pracy. Ale na 1/2 etatu planuje wrócić. Bo nie mam opieki dla małej. A plusem sa ruchome godziny u mnie w pracy.